Η Λεμεσός υποδέχτηκε το Mailo’s

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 15 Νοεμβρίου 2023
Η Λεμεσός υποδέχτηκε το Mailo’s

Η Λεμεσός υποδέχτηκε το Mailo’s The Pasta Project, το πλέον αναπτυσσόμενο street pasta franchise που εξακολουθεί να βρίσκεται σε σταθερή τροχιά ανάπτυξης. Το νέο κατάστημα άνοιξε στο My Mall Limassol και οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θερμές, με πολύ θετικά σχόλια. Απόδειξη της μεγάλης επιτυχίας του Mailo’s είναι και ένα περιστατικό που αποκάλυψε ο κ. Χριστόδουλος Σμιλάς, franchisee του νέου καταστήματος Mailo’s στη Λεμεσό. «Μια οικογένεια Ιταλών ήρθαν και παρήγγειλαν τέσσερις διαφορετικές μακαρονάδες και αργότερα μοιράστηκαν στα social media ότι ήταν η καλύτερη pasta που έχουν δοκιμάσει εκτός Ιταλίας!». Όταν το Mailo’s εγκρίνεται μέχρι και από το πιο απαιτητικό κοινό της pasta, τους Ιταλούς, τότε είναι βέβαιο πως κάτι κάνει πάρα πολύ καλά.

 

Mailo's Λεμεσός κόσμος

Επιλεκτική ανάπτυξη

Το Mailo’s κεφαλαιοποιεί τη μεγάλη επιτυχία που έχει καταφέρει μέσα σε ενάμιση χρόνο, υιοθετώντας μια στρατηγική επέκταση στα πλαίσια της επιλεκτικής ανάπτυξης του δικτύου του. Στοχεύοντας στρατηγικά διαφορετικές αγορές με διαχρονική δυναμική, το Mailo’s The Pasta Project αποδεδειγμένα επιτυγχάνει τη διατήρηση της ποιότητας του δικτύου, εξασφαλίζοντας παράλληλα μεγάλο ποσοστό ικανοποίησης των franchisees. Απόδειξη αυτού είναι η δημιουργία νέων σημείων Mailo’s σε Αιγάλεω και Λάρνακα, μεγαλώνοντας ακόμη περισσότερο την οικογένεια του δικτύου.

Η πρόταση franchise του Mailo’s αποτελεί μια αποδοτική και κερδοφόρα επιχειρηματική κίνηση που εξασφαλίζει υψηλή παραγωγικότητα.

Γιατί Mailo’s;

Με τη συμβολή της THE FRANCHISE CO., το σύστημα franchise Mailo’s The Pasta Project έχει γνωρίσει μεγάλη αναγνωρισιμότητα σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς παρουσιάζει μια ελκυστική πρόταση franchise που έχει αναδειχθεί ως το ιδανικό μοντέλο για ένα street food spot, προσφέροντας άμεση κερδοφορία. Η πρόταση franchise του Mailo’s αποτελεί μια αποδοτική και κερδοφόρα επιχειρηματική κίνηση που εξασφαλίζει υψηλή παραγωγικότητα. Πιο συγκεκριμένα:

• Προσφέρει παραδοσιακές συνταγές με ένα δημιουργικό twist, παντρεύοντάς τες με τη street food φιλοσοφία και δίνοντας μια ξεχωριστή εναλλακτική για ένα γρήγορο και ποιοτικό γεύμα στο χέρι.
• Περιλαμβάνει πολλαπλές πηγές εσόδων και πολλαπλές χρήσεις για διαφορετικά κοινά.
• Επιτυγχάνει επαναληψιμότητα των πελατών και υψηλή μέση απόδειξη.
• Παρέχει διαρκή υποστήριξη στους νέους franchisees.
• Καταφέρνει ταχεία επίτευξη break even και απόσβεση της επένδυσης.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MAILO’S THE PASTA PROJECT