Η καρδιά του αυθεντικού croissant χτυπάει στα εργαστήρια του Overoll!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 17 Ιανουαρίου 2023
Η καρδιά του αυθεντικού croissant χτυπάει στα εργαστήρια του Overoll!

Το Νοέμβριο του 2020, η πλούσια μυρωδιά βουτύρου και το σαγηνευτικό, ζεστό άρωμα των φρεσκοψημένων croissants άρχισαν να διαπερνούν το δρομάκι της οδού Πραξιτέλους, μεταφέροντας τους περαστικούς ψυχή τε και σώματι σε κάποια γοητευτική γειτονιά της Γαλλίας. Ο λόγος, φυσικά, γίνεται για την επαναστατικό Overoll, που έχει καταφέρει να κάνει όλη την Αθήνα – και όχι μόνο – να μιλά για αυτό.

Όντας πολλά περισσότερα από ένα απλό μαγαζί με comfort σφολιάτες, η μοντέρνα Croissanterie Overoll έχει καθιερωθεί ως ο ναός του γνήσιου, χειροποίητου croissant στην πιο σύγχρονη εκδοχή του και προσφέρει απλόχερα μοναδικές και γευστικές δημιουργίες ασυναγώνιστης ποιότητας, καθηλώνοντας το πιστό κοινό του.

Έχοντας δημιουργήσει ένα μοναδικό και επαναστατικό concept για τα δεδομένα της Αθήνας, η εξειδικευμένη ομάδα του Overoll έχει επενδύσει σημαντικά στην ποιότητα και την αφοσίωση που προαπαιτεί η τέχνη της ζαχαροπλαστικής. Το αποτέλεσμα; Το απόλυτο, βουτυρένιο, τραγανό και ταυτόχρονα αφράτο croissant, με την άψογη υφή, γεύση και όψη. Ένα αληθινό έργο τέχνης!

Δημιουργώντας καθημερινά λαχταριστά croissants

Στα πλήρως εξοπλισμένα, open-air εργαστήρια του Overoll, η έμπειρη ομάδα ζαχαροπλαστών πειραματίζεται, δοκιμάζει, ψήνει, διακοσμεί και τελειοποιεί καθημερινά μοναδικές δημιουργίες ασύγκριτης ποιότητας, ακολουθώντας πιστά τη λεπτομερή διαδικασία παραγωγής των αυθεντικών croissants, που ξεκινά από το μηδέν και διαρκεί ολόκληρες μέρες.

Χρησιμοποιώντας προζύμι τριών ημερών και αυθεντικό, γαλλικό βούτυρο, τα croissants του Overoll δημιουργούνται μετά από προσεκτικό δίπλωμα και στροφάρισμα της ζύμης, ακολουθώντας τη διαδικασία της φυλλοποίησης και στη συνέχεια ψήνονται στην τέλεια θερμοκρασία. Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται το κυψελωτό αποτέλεσμα και η αφράτη ζύμη στο εσωτερικό, και παράλληλα η τέλεια τραγανότητα και το απόλυτο, χρυσαφένιο χρώμα στο εξωτερικό.

Τα λαχταριστά, αφράτα croissants στο τέλος γεμίζονται με πραλίνα φουντουκιού, χειροποίητα spreads φρούτων, αλλά και με αλμυρά υλικά όπως σπανάκι, λουκάνικο, μπέικον και ντομάτα, συνθέτοντας μια πανδαισία γεύσεων, χρωμάτων και αρωμάτων, ιδανικών για απόλαυση όλες τις ώρες της ημέρας.

Μοντέρνα αισθητική καταστημάτων που ξεχωρίζει

Από τη στιγμή της εισόδου του στο κατάστημα, ο πελάτης καλωσορίζεται από τη minimal και ταυτόχρονα μοντέρνα αισθητική του χώρου, που συνθέτουν μια άνετη και ταυτόχρονα μοντέρνα ατμόσφαιρα. Η μεγάλη βιτρίνα διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, προσκαλώντας τον επισκέπτη να γνωρίσει τη μαγεία των χειροποίητων δημιουργιών, ενώ η funky διάθεση, το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα και τα neon croissants που διακοσμούν τους τοίχους των καταστημάτων, δημιουργούν μια μοντέρνα γωνιά που ξεχωρίζει στους δρόμους της Αθήνας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise
Overoll Croissanterie