Η καρδιά της Ελλάδας «χτυπάει» στο Cinque Wine Deli Bar!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 15 Μαΐου 2023
Η καρδιά της Ελλάδας «χτυπάει» στο Cinque Wine Deli Bar!

Το Cinque Wine Deli Bar είναι το μέρος όπου η καρδιά της Ελλάδας χτυπάει δυνατά! Το τουριστικό κοινό, καθημερινά, εμπιστεύεται το Cinque και την ομάδα του για να ενημερωθεί και να μυηθεί στην ελληνική κουλτούρα και παράδοση και φυσικά για να απολαύσει μοναδικές και εξειδικευμένες εμπειρίες γευσιγνωσίας μαθαίνοντας τα πάντα για το εκλεκτό διονυσιακό ποτό.

Οι εμπειρίες γευσιγνωσίας που προσφέρει, εκτός του ότι αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος της κερδοφορίας αλλά και της διαφοροποίησης της επιχείρησης, δίνουν στον πελάτη αυτό που χρειάζεται για μια μοναδική ξενάγηση στον χώρο του κρασιού.

Εμπειρίες που μυρίζουν Ελλάδα

Με απεριόριστη αγάπη και σεβασμό, το Cinque διοργανώνει food και wine tastings αλλά και διαδραστικές εμπειρίες μαγειρικής με επίκεντρο την ελληνική κουλτούρα. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να «κλείσουν» ηλεκτρονικά μια από τις διαθέσιμες επιλογές όπως: Greek Tzatziki Sauce Cooking Demo, Greek Souvlaki Pita Cooking Demo, Greek Meze Experience For Two και Do It Like Αncient Greeks For Two. Το τελευταίο πρόκειται για μια πρωτότυπη ιδέα που έχει στόχο να αποτυπώσει τον τρόπο με τον οποίο γευμάτιζαν οι Αρχαίοι Έλληνες. Ο επισκέπτης απολαμβάνει ένα πιάτο που αποτελείται από παξιμάδια, ελιές, φέτα, ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά και συνοδεύεται από ένα ποτήρι λευκό κρασί «Σαββατιανό» ή ένα ποτήρι κόκκινο κρασί «Λημνιό» ανάλογα με την επιλογή του. Το κρασί σερβίρεται από τον «Κρατήρα», ένα δοχείο που συνήθως αναπαριστά έναν από τους δώδεκα Ολύμπιους Θεούς ενώ το ποτήρι που υποδέχεται το κρασί ονομάζεται «η κούπα του Ποσειδώνα» και αποτελεί προσομοίωση αυτών της αρχαίας εποχής.

Τόσο το εγχώριο όσο και το τουριστικό κοινό της Αθήνας, έχει τη δυνατότητα να πάρει μια πολύ καλή γεύση από Ελλάδα μέσα από το Cinque Wine Deli Bar, να μάθει και να μυηθεί στην ελληνική παράδοση. Το Cinque αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή της Ελλάδας στο εξωτερικό με το πιστό κοινό του να το επιλέγει σε κάθε επίσκεψη που πραγματοποιεί στην ελληνική πρωτεύουσα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CINQUE WINE DELI BAR