Η ITALUS εμπειρία προσφέρεται για κάθε περιοχή

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 03 Ιανουαρίου 2023
Η ITALUS εμπειρία προσφέρεται για κάθε περιοχή

Ιταλικό αέρα έχει φέρει στα Νότια Προάστια το ITALUS που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Αφορά μια επιχειρηματική πρόταση που έχει αφήσει το δικό της στίγμα στον χώρο της καφεστίασης, για την μοναδική και ολοκληρωμένη εμπειρία που προσφέρει.

Η ξύλινη και industrial διακόσμηση του «Ιταλού» δημιουργεί μια συνολική ατμόσφαιρα και αισθητική, που έχει ως αποτέλεσμα την ενεργοποίηση όλων των αισθήσεων του επισκέπτη. Ταυτόχρονα, η εντυπωσιακή βιτρίνα του καταστήματος τον οδηγεί στο να επιλέξει -πέραν του ποιοτικού καφέ- και κάτι έξτρα ως συνοδευτικό, με τις χορταστικές επιλογές brunch να βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων.

ITALUS

Την premium εμπειρία ενισχύει ο πρωτότυπος φούρνος, που είναι «ανοιχτός» στο κοινό, κάνοντας ουσιαστικά τον καταναλωτή, μέρος της διαδικασίας παραγωγής, καθώς βρίσκεται μπροστά σε κάθε στάδιο της παραγωγής. Επιπλέον γίνεται αυτόπτης μάρτυρας της εξαιρετικής ποιότητας των υλικών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των προϊόντων.

Ο κος Ανδρέας Βαγιανός, εμπνευστής του concept, αναφέρει σχετικά: «Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε καθημερινά στους πελάτες μας ανεπανάληπτες γευστικές αποδράσεις. Πάντοτε με έμφαση στην ποιότητα, την γεύση και την λεπτομέρεια στην παρουσίαση, που σε συνδυασμό με τον χώρο, δημιουργούν μια μοναδική εμπειρία πελάτη».

ITALUS

To ITALUS γίνεται στέκι σε κάθε γειτονιά

Η πρόταση franchise του ITALUS περιλαμβάνει ολοκληρωμένο concept με ξεκάθαρη ταυτότητα και φιλοσοφία, όπως και έντονα στοιχεία διαφοροποίησης. Η ευκολία, μάλιστα, που το κατάστημα γίνεται σημείο συνάντησης σε κάθε γειτονιά αποτελεί έξτρα κίνητρο για τον επιχειρηματία που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στον χώρο της εστίασης.

Το επιχειρηματικό μοντέλο έχει σχεδιαστεί για να μπορεί εύκολα να διεισδύσει στην τοπική αγορά, με τα πολλαπλά format να προσφέρουν ευελιξία προσαρμογής στην εκάστοτε περιοχή προτίμησης. Παράλληλα παρέχονται στον συνεργάτη όλα τα απαραίτητα εφόδια για να λειτουργήσει αποτελεσματικά το κατάστημά του και για να γίνει το επόμενο talk of the town της περιοχής του.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ITALUS