Η δυναμική ανάπτυξη του Mailo’s The Pasta Project συνεχίζεται με νέο κατάστημα στην Αγία Παρασκευή

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 21 Δεκεμβρίου 2022
Η δυναμική ανάπτυξη του Mailo’s The Pasta Project συνεχίζεται με νέο κατάστημα στην Αγία Παρασκευή

Με το νέο κατάστημα στην Αγία Παρασκευή, το Mailo’s The Pasta Project χαρίζει απλόχερα τη μαγεία της φρέσκιας pasta σε ακόμη μια γειτονιά της Αθήνας.

Ουρές στα Mailo’s σε κάθε περιοχή

Πελάτες που περιμένουν με ανυπομονησία τα εγκαίνια των νέων καταστημάτων δημιουργούν ουρές έξω από τα νέα Mailo’s κάθε περιοχής, με το νέο κατάστημα Mailo’s The Pasta Project στην Αγία Παρασκευή να παίρνει τη σκυτάλη.

Η οδός Ελβετίας 21 στην Αγία Παρασκευή εκπέμπει πλέον νέο αέρα, με το νέο κατάστημα της αλυσίδας να προσφέρει απλόχερα τη διάσημη street pasta στην καλύτερη εκδοχή της, ικανοποιώντας το κοινό των πιστών καταναλωτών.

Mailo's THE FRANCHISE CO.

Σε σταθερή τροχιά ανάπτυξης

Για τρίτη συνεχή χρονιά, το Mailo’s The Pasta Project συνεχίζει δυναμικά την κατάκτηση του κοινού όλων των περιοχών, εξακολουθώντας να προσφέρει ποιοτικές και γευστικές street food δημιουργίες.

Συγκεκριμένα, το δίκτυο franchise του Mailo’s The Pasta Project σε συνεργασία με την έμπειρη ομάδα συμβούλων της THE FRANCHISE CO. έχουν θέσει ως αναπτυξιακούς στόχους επιλεγμένες περιφερειακές αγορές, φοιτητουπόλεις και τουριστικές αγορές, σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό.

Μαζί με τους συνεργάτες μας έχουμε στόχο τα καταστήματα του δικτύου να παραμείνουν μια συνήθεια και καινοτομία γεύσης, όπως έχει συμβεί μέχρι και σήμερα, καθώς το κοινό μας αυξάνεται καθημερινά. Νίκος Μουτσουρούφης, Ιδρυτής Mailo’s The Pasta Project

Mailo's THE FRANCHISE CO.

 

Μια αποδοτική πρόταση franchise

Η πρόταση franchise του Mailo’s The Pasta Project αποτελεί μια κερδοφόρα επιχειρηματική κίνηση που εξασφαλίζει υψηλή παραγωγικότητα και ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα, χωρίς κρυφά κόστη, παρουσιάζοντας το ιδανικό μοντέλο που πρέπει να έχει ένα street food spot, ώστε να αντεπεξέλθει στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς. Χαμηλό κόστος φαγητού, ευελιξία και κάλυψη πολλαπλών ζωνών και κοινών. Το Mailo’s, διεισδύει σε μια αγορά με διαχρονική ζήτηση που μεγαλώνει διαρκώς, παρουσιάζοντας το ιδανικό μοντέλο που πρέπει να έχει ένα street food spot, ώστε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της αυριανής ημέρας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MAILO’S THE PASTA PROJECT