Η Coffee Island τώρα και στις Πυραμίδες της Γκίζας!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 22 Μαΐου 2024
Η Coffee Island τώρα και στις Πυραμίδες της Γκίζας!

Η Coffee Island επεκτείνει την παρουσία της παγκοσμίως και φτάνει μέχρι τις Πυραμίδες της Γκίζας! Το νέο «experience» κατάστημα στο Κάιρο, με θέα το μόνο από τα Επτά Θαύματα του Αρχαίου Κόσμου, είναι πλέον γεγονός. Ο νέος προορισμός είναι κομμάτι ενός μοναδικού project για τα παγκόσμια δεδομένα. Πρόκειται για την ολική μεταμόρφωση του Πανοράματος της Γκίζας και τη δημιουργία  μίας «όασης» και μαγευτικής εμπειρίας, «ντυμένη» με τα ζεστά χρώματα της ιδιαίτερης αυτής τοποθεσίας, ώστε να είναι σε πλήρη αρμονία με αυτήν. Οι περισσότεροι από 14 εκ. επισκέπτες από όλο τον κόσμο θα μπορούν να κάνουν ένα αξιομνημόνευτο διάλειμμα, απολαμβάνοντας την ιστορικότητα των Πυραμίδων μέσω της μοναδικής ποιότητας για την οποία είναι γνωστή η Coffee Island!

Η Coffee Island έχει επεκταθεί διεθνώς τα τελευταία χρόνια με σημαντική παρουσία σε τρεις ηπείρους. Το πιο πρόσφατο franchise της εταιρείας ήταν το άνοιγμα του τρίτου καταστήματος Coffee Island στο Λονδίνο. Με αυτόν τον τρόπο δίνει δυναμικά το στίγμα της και στην Αίγυπτο, έχοντας τρία καταστήματα σε διαφορετικές και ιδιαίτερες τοποθεσίες, στο Plaza Espana Mall στην πόλη Sheikh Zayed, στο Zamalek, αλλά και στο Mall of Egypt, προσθέτοντας τώρα και το νέο once-in-a-lifetime experience κατάστημα. Με αυτό το κατάστημα, η ελληνική αλυσίδα καφεστίασης αποδεικνύει ότι μπορεί να προσαρμόσει την εικόνα και το στυλ της, ώστε να παρέχει κάθε φορά μια νέα, πρωτοποριακή και φρέσκια εμπειρία, εναρμονισμένη με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται.

coffee island

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος, Managing Director της Coffee Island, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι να καλωσορίσουμε επισκέπτες από κάθε γωνία της γης και να μοιραστούμε μαζί τους την αγάπη μας για ποιοτικό καφέ, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύουμε διεθνώς την ελληνική επιχειρηματικότητα. Το συγκεκριμένο για εμάς δεν είναι απλώς ένα κατάστημα, αλλά μια αλησμόνητη εμπειρία παγκόσμιας κλάσης. Ταυτόχρονα, είναι μία ευκαιρία να συνδεθούμε με ένα από τα σπουδαιότερα ιστορικά μνημεία σε όλον τον πλανήτη, καθώς και να γίνουμε μέρος της αιγυπτιακής κουλτούρας και φιλοξενίας, προσφέροντας μοναδικές, αξέχαστες «Coffee Island» αναμνήσεις, σε όσους μας επισκεφτούν στον αξιοθαύμαστο αυτόν προορισμό!».

coffee island

Σχετικά με την Coffee Island

Η Coffee Island ξεκίνησε το 1999 από την Πάτρα και στην τρίτη δεκαετία λειτουργίας της είναι η Νο 1 αλυσίδα καφεστίασης στην Ελλάδα και η «Καλύτερη Αλυσίδα Καφέ στη Νότια Ευρώπη 2022» (Allegra European Awards). Το δίκτυο των 487 καταστημάτων απλώνεται σε 50 νομούς και 114 πόλεις της Ελλάδας αλλά και σε 55 σημεία στο εξωτερικό (Κύπρος, Λονδίνο, Ελβετία, Ρουμανία, Τορόντο, Αίγυπτος & Ντουμπάι) ενώ τα προϊόντα καφεκοπτείου διατίθενται και στο οργανωμένο λιανεμπόριο.

Με αφοσίωση στο αύριο, συνεχίζει να στηρίζει και να δημιουργεί δράσεις Βιώσιμης Ανάπτυξης για τον Άνθρωπο, την Κοινωνία και το Περιβάλλον μαζί με τους καλλιεργητές καφέ, τους ιδιοκτήτες καφεκοπτείων και τους καταναλωτές. Βοηθά έμπρακτα τις τοπικές κοινωνίες, μειώνει το περιβαλλοντικό αποτύπωμά της και δεσμεύεται για ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα.

Υποστηρίζει την άμεση συνεργασία (Direct Trade) με παραγωγούς ή συνεταιρισμούς στις χώρες παραγωγής καφέ. Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις επεξεργασίας καφέ και αποθήκευσης, όπου επεξεργάζονται και καβουρδίζονται 1400 τόνοι καφέ τον χρόνο. Απασχολεί 225 εργαζόμενους, συνεργάζεται με 513 επιχειρηματίες μέσω συστήματος δικαιόχρησης, ενώ στο δίκτυό της εργάζονται πάνω από 3.500 εκπαιδευμένοι barista και διανομείς. Συνεισφέρει φορολογικά στην εθνική οικονομία, επιστρέφει αξία στην ελληνική κοινωνία και δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης σε 817 συνεργαζόμενες ελληνικές εταιρίες-προμηθευτές.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

COFFEE ISLAND