Η Coffee Island και το ταξίδι του καφέ

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 22 Νοεμβρίου 2023
Η Coffee Island και το ταξίδι του καφέ

Η Coffee Island και το ταξίδι του καφέ είναι το θέμα του πρώτου επεισοδίου της νέας σειράς podcast της γνωστής αλυσίδας. Στην ολοένα και πιο ανταγωνιστική αγορά του καφέ, η Coffee Island βρίσκει συνεχώς τρόπους για να έρχεται κοντά στο κοινό της και να δημιουργεί ισχυρότερους δεσμούς μαζί του. Η ανάπτυξη του δικτύου μέσω του franchising είναι το κύριο εργαλείο της Coffee Island, αλλά δεν σταματά ποτέ να δημιουργεί νέα κανάλια επικοινωνίας με τους πελάτες της. Σε αυτή τη φιλοσοφία κινείται και η νέα σειρά podcast που ξεκίνησε, με τίτλο «Βάλτε καφέ». Το podcast της Coffee Island παρουσιάζει ιστορίες και ανθρώπους που βεβαίως τους αρέσει ο καφές, αλλά ανησυχούν, συνεισφέρουν και εργάζονται για τη βιώσιμη ανάπτυξη για να αντιμετωπιστούν όλες οι κοινωνικές, περιβαλλοντικές και επιχειρηματικές προκλήσεις της εποχής.

Ο Πάνος Κωνσταντινόπουλος, Managing Director της εταιρείας, στο πρώτο επεισόδιο «Ταξίδι του καφέ» μας ταξιδεύει στον κύκλο αξίας του καφέ, αυτού του ιδιαίτερου, μυρωδάτου και «ακριβού» γεωργικού προϊόντος, που είναι το Νο. 2 προϊόν σε παγκόσμια κατανάλωση.

Ταξίδι στον κύκλο αξίας του καφέ

Ποιο είναι το κρυμμένο ταξίδι του καφέ; Γιατί η Coffee Island οργώνει την υφήλιο για να βρει ιδιαίτερες ποικιλίες καφέ; Πόσο ξεχωριστό και βιώσιμο είναι το Direct Trade; Πώς διαμορφώνεται η τελική τιμή του προϊόντος; Πώς ξεχωρίζουμε και γευόμαστε την ποιότητα; Πόσο θετικά λειτουργεί το διεθνές χρηματιστήριο καφέ; Ο Πάνος Κωνσταντινόπουλος, Managing Director της εταιρείας, στο πρώτο επεισόδιο «Ταξίδι του καφέ» μας ταξιδεύει στον κύκλο αξίας του καφέ, αυτού του ιδιαίτερου, μυρωδάτου και «ακριβού» γεωργικού προϊόντος, που είναι το Νο. 2 προϊόν σε παγκόσμια κατανάλωση. Ο Πάνος και οι ομάδες Coffee Island κάνουν τη δουλειά αυτή με πάθος και αγάπη, σκεπτόμενοι κάθε τελικό ρόφημα που ικανοποιεί τον καταναλωτή καφέ και μας παίρνουν μαζί τους σε αυτό το ταξίδι.

Gold Winner Excellence in Franchise 2023

Ο κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Coffee Island, τιμήθηκε με το βραβείο EXCELLENCE IN FRANCHISE LEADERSHIP στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023 για την πορεία του στον χώρο του franchising όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για τις καινοτόμες πρακτικές που υιοθετεί ο ίδιος και η ομάδα του, προκειμένου να αναπτύξουν τόσο το concept Coffee Island όσο και τον θεσμό του franchising στην Ελλάδα, συνολικά. «Τη διαφορά την κάνουν πάντα οι άνθρωποι, οι οποίοι ως θεματοφύλακες του οράματος και των αξιών, διαχέουν τα σωστά μηνύματα και τις καλές πρακτικές προς όλες τις κατευθύνσεις. Και τους ευχαριστώ για αυτό», δήλωσε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

COFFEE ISLAND