Η Bubblegun έρχεται στην Αθήνα με νέο κατάστημα

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 13 Νοεμβρίου 2023
Η Bubblegun έρχεται στην Αθήνα με νέο κατάστημα

Η Bubblegun έρχεται στην Αθήνα με νέο φυσικό κατάστημα και η κοινότητα των #bubblegungirls μεγαλώνει ακόμα περισσότερο! Το δεύτερο κατάστημα της Bubblegun θα ανοίξει στο Περιστέρι και αναμένεται να υποδεχθεί το κοινό του μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Η Bubblegun δραστηριοποιείται ενεργά στον ταχεία αναπτυσσόμενο και εξελισσόμενο χώρο της μόδας, με ένα επαναστατικό concept στην αγορά της νεανικής γυναικείας ένδυσης.

Με νέες συλλογές που ανανεώνονται και εμπλουτίζονται διαρκώς σύμφωνα με τις νέες τάσεις και τις προτιμήσεις των καταναλωτών, η Bubblegun καλύπτει την ανάγκη της σύγχρονης γυναίκας για έκφραση, επικοινωνία και αποτύπωση της προσωπικής της ταυτότητας σε έναν κόσμο που διαρκώς μεταβάλλεται. Πλέον, η Bubblegun έρχεται και στην Αθήνα, με το νέο κατάστημα να είναι έτοιμο να υποδεχθεί τα #bubblegungirls της πρωτεύουσας!

bubblegun touni passari

Πώς ξεκίνησαν όλα

Όταν δύο δημιουργικές γυναίκες με όραμα, η Ιωάννα Τούνη και η Στέλλα Πάσσαρη ένωσαν τις δυνάμεις τους, γεννήθηκε η Bubblegun, ένα επαναστατικό concept στον χώρο της νεανικής, γυναικείας ένδυσης στην Ελλάδα. Η Bubblegun ξεκίνησε ως e-shop και πολύ σύντομα γνώρισε μεγάλη επιτυχία, με το πρώτο φυσικό κατάστημα να δημιουργεί αίσθηση με την εμφάνισή του, τον Νοέμβριο του 2021 στην οδό Προξένου Κορομηλά 29, στη Θεσσαλονίκη.

Με πιστούς ακολούθους στο Instagram που ανέρχονται στους 290.000, η Bubblegun έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο δημοφιλή fashion brands στην Ελλάδα. Οι επιχειρηματίες, influencers και ιδρύτριες Ιωάννα Τούνη και Στέλλα Πάσσαρη, έχουν εμφυσήσει τη δική τους, προσωπική πινελιά και μοντέρνα αισθητική στη Bubblegun, η οποία απηχεί σε ένα ευρύ και δυναμικό κοινό.

bubblegun brand

Το Instagram φαινόμενο επεκτείνεται μέσω franchising!

Όσο η κοινότητα μεγαλώνει, η Bubblegun παρέχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στον νέο franchisee, προσφέροντάς του μια καθιερωμένη επωνυμία και μια σταθερή πελατειακή βάση που ακολουθεί πιστά το brand για τις στυλιστικές του επιλογές!

Το αποτελεσματικό επιχειρηματικό μοντέλο προσφέρει στον franchisee τη δυνατότητα ένταξης σε ένα διαφοροποιημένο fashion concept, που επιτυγχάνει υψηλή κερδοφορία, αποδοτικότητα και ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Με ένα αποδεδειγμένο επιχειρηματικό μοντέλο και πλήρη υποστήριξη, η ομάδα της Bubblegun βρίσκεται πάντα το πλευρό του νέου συνεργάτη.

Συνοπτικά, το ανταγωνιστικό επιχειρηματικό μοντέλο χαρακτηρίζεται από:

• Ισχυρό brand name με πιστό κοινό που συμβάλλει στην αναγνωρισιμότητα.
• Κερδοφορία και ταχεία απόσβεση της αρχικής επένδυσης.
• Δοκιμασμένη και αποτελεσματική omnichannel στρατηγική marketing.
• Παροχή όλης της τεχνογνωσίας και εκπαίδευσης που χρειάζεται για την επιτυχή λειτουργία του καταστήματος.

Η Bubblegun προσφέρει στον franchisee τη δυνατότητα να απελευθερώσει τη δημιουργικότητα και την επιχειρηματική του οξυδέρκεια στον κόσμο της μόδας. Με ένα αποδεδειγμένο επιχειρηματικό μοντέλο και πλήρη υποστήριξη, η ομάδα της Bubblegun βρίσκεται πάντα το πλευρό του νέου συνεργάτη.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

Bubblegun