Η Αθήνα περιμένει το νέο κατάστημα Gellissimo Biscoto

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 23 Νοεμβρίου 2023
Η Αθήνα περιμένει το νέο κατάστημα Gellissimo Biscoto

Το Gellissimo Biscoto ανοίγει νέους ορίζοντες με το πρώτο του κατάστημα στην Αθήνα. Έχοντας ήδη σημειώσει μια αξιοσημείωτη πορεία στη Θεσσαλονίκη όπου έχει καταφέρει να γίνει talk of the town, βάζει πλώρη για την πρωτεύουσα ετοιμαζόμενο να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς γευστικούς κάλυκες. Το νέο κατάστημα θα λειτουργήσει σύντομα στο κέντρο της πόλης.

Οι πελάτες του Gellissimo Biscoto στην Αθήνα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και το πιο «hot» παγωτό, το παγωτό με λάβα φιστικιού, το οποίο έχει ξετρελάνει το ίντερνετ, αλλά και μια μεγάλη γκάμα αλμυρών και γλυκών επιλογών για όλες τις ώρες της ημέρας.

Gellissimo Biscoto

Το πρωί ξεκινά με εκλεκτό καφέ και μια πληθώρα επιλογών για πρωινό, στη συνέχεια μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε μια πληθώρα επιλογών για brunch με βάση το αυγό και όχι μόνο.

Για τις μεσημεριανές ώρες ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε ζουμερά burgers, λαχταριστά sandwiches και μια μεγάλη ποικιλία healthy επιλογών, όπως σαλάτες και bowls. Όμως οι επιλογές δεν σταματούν εκεί. Το Gellissimo Biscoto έχει φροντίσει ότι ο επισκέπτης θα έχει επιλογές τόσο για το απόγευμα, όσο και το βράδυ. Το απόγευμα με μια ευρεία γκάμα γλυκών και ροφημάτων και το βράδυ για όποιον θέλει να κλείσει ευχάριστα τη μέρα του ή να ξεκινήσει την τη νυχτερινή του διασκέδαση. προσφέρει special drinks και αρκετές επιλογές σε snacks.

Η καθετοποιημένη μονάδα του Gellissimo Biscoto παράγει δικές της πραλίνες και παγωτό, από 100% φυσικά υλικά και στην καλύτερη ποιότητα της αγοράς.

gellisimo biscoto

Το Gellissimo Biscoto απευθύνεται σε όλα τα κοινά, γιατί έχει επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας. Επίσης, εκτός από τη φανταστική εμπειρία sit in, προσφέρει ευέλικτο take-away-delivery για τον πελάτη που θέλει να αποκομίσει την εμπειρία Gellissimo είτε στο σπίτι, είτε στο δρόμο είτε στο γραφείο του και απαιτεί ταχύτητα εξυπηρέτησης.

Το Gellissimo Biscoto είναι ένα concept που εξισορροπεί απόλυτα το take- away, delivery με το sit-in λόγω της ευκολίας του προιοντικού μείγματος.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

Gellissimo Biscoto