Η ACS εγκαινίασε το νέο Κέντρο Διαλογής της στο Αιγάλεω

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 25 Οκτωβρίου 2023
Η ACS εγκαινίασε το νέο Κέντρο Διαλογής της στο Αιγάλεω

H ACS εγκαινίασε την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου το νέο Κέντρο Διαλογής της στο Αιγάλεω, το οποίο αυξάνει τη δυναμική της εταιρείας, διευρύνοντας την απόσταση από τον ανταγωνισμό. Το νέο Κέντρο Διαλογής, μεταξύ άλλων, τετραπλασιάζει τη δυναμικότητα και μειώνει τον χρόνο διαλογής κατά >50%. Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κωστή Χατζηδάκη.

Της εκδήλωσης των εγκαινίων προηγήθηκε ξενάγηση εκπροσώπων των Μέσων Ενημέρωσης στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Διαλογής και Συνέντευξη Τύπου, στην οποία υπήρξε εκτεταμένη ενημέρωση για τις δυνατότητες και προοπτικές του Κέντρου Διαλογής, το οποίο αναβαθμίζει σημαντικά τις επιχειρησιακές δυνατότητες της ACS.

Μια σημαντική επένδυση

Η συνολική επένδυση για την ανέγερση του Κέντρου αποτιμάται στα 50 εκατ. ευρώ και παρέχει στην ACS παραγωγική δυνατότητα που μπορεί να φτάσει τις 50.000 αποστολές / ώρα, ενώ οι κτηριακές εγκαταστάσεις του κέντρου είναι συνολικά 36.000 m2.

acs theodoros fessas

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Quest και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ACS, κ. Απόστολος Γεωργαντζής, στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, επισήμανε: «Σήμερα το νέο Κέντρο Διαλογής μας, οδηγεί τις εξελίξεις και μας κατευθύνει να συμπαρασύρουμε όλον τον κλάδο σε νέες επενδύσεις. Αυξάνει τη δυναμική της ACS, διευρύνοντας την απόσταση από τον ανταγωνισμό. Αποδεικνύει στην πράξη ότι η ACS είναι ο στρατηγικός εταίρος του ηλεκτρονικού εμπορίου. Μας προσδίδει σημαντικά βελτιωμένες επιχειρησιακές δυνατότητες, καθώς:

• Τετραπλασιάζει την δυναμικότητα διαλογής.
• Μειώνει τον χρόνο διαλογής κατά >50%, βελτιώνοντας και την παραγωγικότητα κατά >30%.
• Επιτρέπει τη διαλογή σε δρομολόγια για το Last Mile, αναβαθμίζοντας χρόνους και ποιότητα παράδοσης.
• Επιτρέπει διευρυμένη λειτουργία και επιμηκύνει τη δυνατότητα παραλαβής των αποστολών από τους πελάτες.

Και κάτι εξίσου σημαντικό για τους ανθρώπους μας. Βελτιώνει τον τρόπο λειτουργίας και τις συνθήκες εργασίες για τους εργαζομένους μας».

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ACS