Η ACS Courier ξεχώρισε στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2022 ως GOLD WINNER Services Franchise

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 10 Αυγούστου 2022
Η ACS Courier ξεχώρισε στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2022 ως GOLD WINNER Services Franchise

Για τις καλές πρακτικές στο franchising στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς και στην επιχειρηματική κοινότητα συνολικά, το δίκτυο franchise ACS Courier τιμήθηκε με το βραβείο GOLD WINNER Services Franchise, στα The Franchise Success Awards 2022.

ACS courier

Στην πολυετή πορεία της, η ACS Courier, έχει αναπτύξει πρακτικές και επιχειρησιακές λειτουργίες που τη διαφοροποιούν από τις υπόλοιπες αλυσίδες courier. Οι πρακτικές αυτές αφορούν:

  • Τη διαρκή επένδυση σε καινοτόμες υποδομές και συστήματα, δημιουργώντας ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλαίσιο, προς όφελος τόσο του καταναλωτικού κοινού, όσο και των franchisees.
  • Την άμεση «απάντηση» στις προκλήσεις των ιδιαίτερων συνθηκών και περιστάσεων της εποχής, στον κλάδο των ταχυμεταφορών.
  • Την επένδυση σε νέα συστήματα και την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών, στο πλαίσιο μιας καινοτόμας στρατηγικής διείσδυσης και ταυτόχρονα διεύρυνσης της αγοράς.
  • Την έμφαση στην ταχύτητα, αλλά και στην ασφάλεια και την αξιοπιστία, προσφέροντας στο δίκτυο ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

acs courier

ACS Courierαναδεικνύεται GOLD WINNER Services Franchise 2022, έχοντας στο επίκεντρο τον καταναλωτή και τις ανάγκες του, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις. Υπερβαίνοντας παθογένειες του κλάδου, επέτυχε να προσφέρει στους franchisees της εξαιρετικές ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης, καθορίζοντας συνολικά το franchise υπηρεσιών στην ελληνική αγορά,

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ACS