Η υψηλή τεχνογνωσία συναντά την καινοτομία στα ANGELOPOULOS HAIR COMPANY!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 27 Οκτωβρίου 2016
Η υψηλή τεχνογνωσία συναντά την καινοτομία στα ANGELOPOULOS HAIR COMPANY!

Η ομορφιά στο franchising! Η ANGELOPOULOS HAIR COMPANY ανανεώνει τον δυναμικό χώρο της ομορφιάς, μεταφέροντας την τεχνογνωσία της και δημιουργώντας κερδοφόρα καταστήματα που απαντούν στις προκλήσεις της αγοράς. Τα δημοφιλή κομμωτήρια- με 9 καταστήματα σε Αττική και Μύκονο – προσφέρουν πλήρη γκάμα υπηρεσιών κομμωτικής και έχουν γίνει ιδανικός προορισμός για τις μοναδικές εξειδικευμένες θεραπείες λείανσης μαλλιών- Brazilian Keratin Treatment- που πρώτοι τα αδέρφια Αγγελόπουλοι έφεραν στην Ελλάδα το 2008.

Σήμερα, 8 χρόνια μετά εφαρμόζουν 15 διαφορετικές Βrazilian Κeratin Τreatments ιδανικές για όλους τους τύπους μαλλιών και έχουν αποκτήσει brand name συνώνυμο της δημοφιλούς πλέον υπηρεσίας.

Όπως δηλώνει σε συνέντευξή του ο κ. Νικόλας Αγγελόπουλος: «Τα περιθώρια κέρδους για τους συνεργάτες είναι υψηλά , δεδομένου ότι πρόκειται για μια επιχειρηματική πρόταση με χαμηλά λειτουργικά έξοδα, σταθερή ζήτηση και δυνατότητα συμπληρωματικών πωλήσεων -τόσο υπηρεσιών όσο και προϊόντων- που μεγιστοποιούν την κερδοφορία κάθε καταστήματος. Επίσης μην ξεχνάμε ότι δραστηριοποιούμαστε στον δυναμικό χώρο της ομορφιάς με εξειδικευμένη υπηρεσία, προσφέροντας ένα brand name συνυφασμένο με την ποιότητα, το «glamour» θα λέγαμε και το prestige.Τι πιο ασφαλές λοιπόν και σίγουρο για κάποιον υποψήφιο που ζητάει σιγουριά στην επένδυσή του;».

Ο υποψήφιος συνεργάτης δεν είναι απαραίτητο να προέρχεται από τον χώρο των κομμωτηρίων. Η ομάδα της ANGELOPOULOS HAIR COMPANY του δίνει όλα τα εφόδια ώστε να μπορεί να ελέγχει αποτελεσματικά την ομάδα εργασίας του. Στην περίπτωση όμως που προέρχεται από τον αντίστοιχο χώρο, θα έχει τη δυνατότητα να μειώσει τα έξοδα του προσωπικού εάν επιθυμήσει να βάλει προσωπική εργασία.