Η τεχνολογία αιχμής σύμμαχος του franchisee της insurancemarket.gr

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 04 Ιουνίου 2020
Η τεχνολογία αιχμής σύμμαχος του franchisee της insurancemarket.gr

Τα αναπτυσσόμενα μέσω franchising phygital concept stores της insurancemarket.gr εισάγουν τον καταναλωτή σε ένα καινοτόμο και τεχνολογικά προηγμένο περιβάλλον, καθώς ο νέος αυτός τύπος καταστήματος ενσωματώνει όλες τις καινοτομίες της Insurancemarket, της εταιρείας που ψηφιοποίησε την ελληνική ασφαλιστική αγορά .

Insurancemarket franchising_energy_banking

Κάθε πελάτης των phygital concept stores της insurancemarket.gr, οδηγείται από τους Insurance Experts κατευθείαν στις οθόνες αφής, όπου συμπληρώνει τα στοιχεία του για να βρει και να συγκρίνει προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου, μηχανής, σπιτιού,  και όχι μόνο, προγράμματα ενέργειας και τραπεζικά προϊόντα. Θα περιμένει για περίπου ένα λεπτό μέχρι να εκδοθεί το συμβόλαιο του. Θα υπογράψει ηλεκτρονικά, θα πληρώσει με μετρητά ή με κάρτα και μέσα σε λίγα λεπτά θα έχει ολοκληρώσει τη συναλλαγή του. Το journey του πελάτη των phygital stores της insurancemarket.gr δεν διαρκεί περισσότερο από τρία έως πέντε λεπτά, δηλαδή πολύ λιγότερο απ’ ότι συνέβαινε παραδοσιακά. Ανρίστοιχη, είναι η διαδικασία που ακολουθείται στη σύγκριση των προγραμμάτων ενέργειας και των τραπεζικών προϊόντων , τα οποία περιλαμβάνονται στο market place της insurancemarket.gr.

Insurancemarket franchise-katastima-suntagmatos

Αποκρυπτογραφώντας την καταναλωτική συμπεριφορά

Ένα από τα μεγαλύτερα ατού της insurancemarket.gr και των συνεργατών της είναι η μελέτη και η κατανόηση της καταναλωτικής συμπεριφοράς.

Τα δεδομένα που έχουν προκύψει από την δεκαετή πορεία της πλατφόρμας insurancemarket.gr μπορούν να αξιοποιηθούν για να προσφέρουν προστιθέμενη αξία στον πελάτη.

Ένα με δύο εκατομμύρια πελάτες έχουν χρησιμοποιήσει τα δέκα αυτά χρόνια την πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς insurancemarket.gr. Τα data αυτών των πελατών χρησιμοποιούνται για να τμηματοποιηθεί το καταναλωτικό κοινό και να δημιουργηθούν προφίλ καταναλωτών στους οποίους αντιστοιχούν συγκεκριμένα προϊόντα. Προϊόντα δηλαδή που προτιμά o εκάστοτε πελάτης, ανάλογα με την κατηγορία την οποία εντάσσεται, και τα οποία είναι πιθανότερο τελικά να αγοράσει.

Insurancemarket franchise-esoteriko katastimatos-suntagma

Up-selling και cross-selling ευκαιρίες για τον franchisee της insurancemarket.gr

Από την άλλη, η τεχνολογία που έχει αναπτύξει η insurancemarket.gr αλλά και η γκάμα προϊόντων των phygital concept stores δημιουργούν ευκαιρίες up-selling και cross-selling. Είναι στο χέρι του franchisee της insurancemarket.gr να ανακαλύψει ποιες επιπλέον ανάγκες έχει ο εκάστοτε καταναλωτής στο κομμάτι της ενέργειας ή των χρηματοοικονομικών προϊόντων για να του προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση που θα καλύπτει με value for money προτάσεις όχι μία αλλά περισσότερες ανάγκες του.

Έχουμε λοιπόν, από τη μία, έναν καταναλωτή απόλυτα ευχαριστημένο, καθώς με μία επίσκεψη σε ένα σημείο μπορεί να καλύψει μία σειρά αναγκών και από την άλλη, έναν franchisee που αυξάνει την κερδοφορία του προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise