Η πρόταση franchise του Berry’s στο epixeiro.gr

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 30 Οκτωβρίου 2020
Η πρόταση franchise του Berry’s στο epixeiro.gr

Το Berry’s αποτελεί μία ενδιαφέρουσα και άκρως ελκυστική πρόταση franchise, με ουσιαστικά σημεία διαφοροποίησης που διασφαλίζουν την επιτυχία.

epixeiro.gr berrys-franchise

Όπως διαβάζουμε σε δημοσιευμένο άρθρο στο epixeiro.gr , το σύστημα franchise Berry’s παρουσιάζει μία από τις πιο ανταγωνιστικές επιχειρηματικές προτάσεις στην καφεστίαση, η οποία συνδυάζει:

  • Προσιτή επένδυση (από 35.000€ χωρίς entry fee και royalties)
  • Το πιο ολοκληρωμένο προϊοντικό μείγμα (καφές, σφολιάτες, σαλάτες, burgers, pasta, hot dogs κ.λπ.) που επιτρέπει στον franchisee να διεισδύσει σε πολλαπλές αγορές, αυξάνοντας την κερδοφορία του
  • Ελκυστικές διαθέσιμες περιοχές και
  • Aποδεδειγμένη ικανότητα επίτευξης τζίρου που υπερβαίνει την κατηγορία του street café, οδηγώντας σε ταχεία απόσβεση και την προσωπική ευημερία των franchisees του.

Η κρίση δημιουργεί ευκαιρίες, αναφέρει ο Λευτέρης Θωμάς, franchisee του Berry’s στο Μενίδι. «Ο καφές πάντα δουλεύει. Όμως, θα πρέπει να είσαι ευέλικτος, ώστε να αντέξεις τον ανταγωνισμό, χαρακτηριστικό που βρήκα στο Berry’s. Πλέον, νιώθω πως προσφέρω περισσότερα και στο σπίτι μου αλλά και σε μένα. Νιώθω πιο γεμάτος», συμπληρώνει ο κ. Θωμάς, ο οποίος έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση και δεύτερου Berry’s εντός Αττικής.

epixeiro.gr berrys franchise

Από την πλευρά τους, το ζευγάρι Νίκος και Όλγα Τσελικίδη, franchisees του Berry’s στον Ασπρόπυργο επισημαίνει: «Γνωρίζαμε πως τα Berry’s είναι επιτυχημένα καταστήματα. Το γεγονός πως είναι αλυσίδα μας έκανε να αισθανθούμε ασφάλεια. Μία οικογένεια θα μπορούσε να διαχειριστεί το δικό της Berry’s, πάντα με την καθοδήγηση του Λεωνίδα. Μπαίνει στο σπίτι ένα ικανοποιητικό εισόδημα».

To δίκτυο Berry’s ξεκίνησε από το Καματερό το 2012. Η ανάπτυξη μέσω συνεργασιών franchise ήρθε το 2019 και μέσα σε ενάμιση χρόνο δημιούργησε δεκατρία (13) καταστήματα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BERRY’S