Η Pizza Fan με ανανεωμένο μενού & burgers από… άλλο πλανήτη!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 04 Μαρτίου 2020
Η Pizza Fan με ανανεωμένο μενού & burgers από… άλλο πλανήτη!

Ακολουθώντας τις διατροφικές επιταγές της εποχής η Pizza Fan σε συνεργασία με την “Beyond Meat” δημιούργησε και εντάσσει για πρώτη φορά στο μενού της δύο νέα plant based burgers που έχουν ως βάση την πρωτεΐνη αρακά.

Ήδη από την 1η Μαρτίου οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νέα burgers, σε όλα τα καταστήματα της “Pizza Fan” στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Πρόκειται για την προσθήκη δύο νέων κωδικών κλασσικού burger με την υπογραφή της αμερικανικής εταιρείας plant based τροφίμων και, συγκεκριμένα την «Plant based burger pizza – Beyond Meat» ή αλλιώς θρυμματισμένο κλασσικό μπιφτέκι σε νέα γεύση pizza και το «plant based burger – Beyond Meat» τουτέστιν, κλασσικά meatless burger, τα οποία θα διατίθενται σαν μεμονωμένο πιάτο.

Φαίνεται πως η “Pizza Fan” με αυτές τις δύο εναλλακτικές προτάσεις ανοίγει το δρόμο – πιθανώς – για περισσότερα meatless και vegan friendly γεύματα, πάντα με την εγγυημένη ποιότητα που μας έχει συνηθίσει η δημοφιλής αλυσίδα.

Η αντικατάσταση της βασικής πρώτης ύλης από συστατικά φυτικής προέλευσης, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα σε ό,τι γνωρίζαμε έως σήμερα για τα χορτοφαγικά μενού, καθώς απουσιάζουν εντελώς η σόγια, η γλουτένη και φυσικά τα GMO’s.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

PIZZA FAN