Η Παλλήνη υποδέχτηκε το νέο κατάστημα franchise Nails 4 You!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 20 Οκτωβρίου 2020
Η Παλλήνη υποδέχτηκε το νέο κατάστημα franchise Nails 4 You!

Το δίκτυο Nails 4 You συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στο franchising, σε συνεργασία με τη ΤΗΕ FRANCHISE CO., τη μεγαλύτερη εταιρεία συμβούλων franchise της Ελλάδας! Και η Παλλήνη είναι η πιο πρόσφατη περιοχή που υποδέχτηκε το νέο beauty salon της επιτυχημένης αλυσίδας περιποίησης άκρων, Nails 4 You.

Σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού, το νέο κατάστημα άνοιξε τις πόρτες στις 19 Οκτωβρίου και το γυναικείο κοινό της Παλλήνης βρέθηκε εκεί. Πλέον και η Παλλήνη έχει το δικό της «καφενείο» γυναικών όπου μπορούν να μιλήσουν και να χαλαρώσουν καθώς απολαμβάνουν τις μοναδικές υπηρεσίες του Nails 4 You.

nails 4 you pallini 3
Άνοιγμα μέσα σε 20 μέρες!

Όπως ήταν αναμενόμενο η νέα συνεργάτης του δικτύου Nails 4 You , Βάσω Χάλα, έλαμπε από χαρά. « Νιώθω απίστευτα ενθουσιασμένη. Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο γρήγορα στήθηκε το κατάστημα μου. Έχω έναν εξαιρετικό χώρο και αυτό το οφείλω στον κ. Ευγενικό και την ομάδα του Nails 4 You που επιμελήθηκαν τα πάντα και ετοίμασαν μέσα σε 20 μέρες ένα μαγαζί από το μηδέν» ανέφερε η Βάσω Χάλα.

nails4you franchisee pallini

H κ. Χάλα επίσης, μας είπε ότι ήδη έχει ακούσει πολύ καλά σχόλια, για την αισθητική του καταστήματος από όσους το επισκέφτηκαν. Τόνισε επίσης ότι ένα ακόμα θετικό της, μέχρι τώρα, συνεργασίας της με το δίκτυο Nails 4 You είναι ότι έχει έτοιμο πελατολόγιο. «Ο κόσμος γνωρίζει το Nails 4 You. Είναι αναγνωρισμένο brand. O κόσμος επίσης γνωρίζει τις ποιοτικές μας υπηρεσίες αλλά και τις ανταγωνιστικές μας τιμές».

Για τον franchisee του Nails 4 You

Το Nails 4 You αποτελεί μια δυναμική πρόταση franchise με χαμηλή αρχική επένδυση, που οδηγεί μέσα σε μόλις δώδεκα μήνες στην απόσβεση. Επιπλέον, συγκεντρώνει όλα όσα αναζητά ένας υποψήφιος επενδυτής, δηλαδή έσοδα από το πρώτο μήνα, μια εξαιρετικά μεγάλη αγορά, διασφαλισμένο προσωπικό, εξελιγμένα εργαλεία marketing και έναν πρωτοποριακό τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας, που λύνει τα χέρια του.

Αν ενδιαφέρεστε για την επιχειρηματκή πρόταση του Nails 4 You, πατήστε εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

NAILS 4 YOU