Η ολοκληρωμένη εκπαίδευση των Mon Kooloor είναι το κλειδί της επιτυχίας του συνεργάτη!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 02 Νοεμβρίου 2020
Η ολοκληρωμένη εκπαίδευση των Mon Kooloor είναι το κλειδί της επιτυχίας του συνεργάτη!

Η οικογένεια της Mon Kooloor δίνει στην ευκαιρία στον υποψήφιο συνεργάτη να γίνει μέλος της Νο1 αλυσίδας κουλουριού στην Ελλάδα. Το κοινό έχει λατρέψει τα καταστήματα Mon Kooloor όπου μπορεί να απολαύσει κάθε λογής κουλούρι συνοδεία ενός αρωματικού καφέ ή ενός τονωτικού χυμού.

Από το 2019, που η εταιρεία έχει μπει στο χώρο του franchising,  έχει αναπτυχθεί σε ισχυρό brand name στον χώρο της εστίασης, συνδέοντας το όνομά της με την ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση.

mon kulur franchise koulouri kafes ximos

Ο νέος συνεργάτης «κληρονομεί» όλη αυτή την αναγνωσιμότητα. Πως όμως θα καταφέρει να την διατηρήσει; Το κλειδί της επιτυχίας του υποψηφίου franchisee, δεν είναι όλο από την ολοκληρωμένη εκπαίδευση που προσφέρει η Mon Kooloor στους συνεργάτες της.

Χτίζοντας μια ενιαία εταιρική κουλτούρα

Θέλοντας να διασφαλίσει σταθερή ποιότητα και γεύση στα προϊόντα της, η αλυσίδα Mon Kooloor δημιούργησε εκπαιδευτικό κέντρο πριν μπει στην αγορά του franchising. Ο χώρος του εκπαιδευτικού κέντρου αποτελεί ένα «ζυμωτήριο» πολλών και διαφορετικών πραγμάτων. Είναι η βάση για τον franchisee και τη νέα ομάδα του εκάστοτε καταστήματος Mon Kooloor, καθώς εδώ μαθαίνουν τόσο τις τεχνικές προδιαγραφές κάθε προϊόντος, όσο και τον σωστό τρόπο εξυπηρέτησης.

mon kulur franchise idrites

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ιδρυτικά μέλη της Mon Kooloor, «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς όταν ένας πελάτης έρθει σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα, σε όποιο μέρος της Αθήνας κι αν πάει, να φάει ακριβώς το ίδιο προϊόν και να πιει τον ίδιο ακριβώς καφέ», ενώ συνεχίζουν λέγοντας ότι η κοινή αυτή εμπειρία «διασφαλίζεται με την καλή γνώση των πρώτων υλών, την εκπαίδευση που γίνεται εκ του μηδενός και φυσικά από τα εγχειρίδια λειτουργίας που είναι σε θέση να συμβουλευτεί κανείς προκειμένου να δημιουργήσει το προϊόν στις προδιαγραφές που έχουμε θέσει».

mon kulur franchise

Εμπειρία και παράδοση

Διαθέτουν εμπειρία 3 γενεών. Από τον παππού στον πατέρα κι ύστερα στους ίδιους, τα αδέρφια Καραδήμα αξιοποιούν τις αποκλειστικές συνταγές που τους παραδόθηκαν από την οικογένειά τους, μετατρέποντάς τες σε κάτι παραπάνω από μοναδικές γεύσεις. Δημιουργούν προϊόντα που μεταφέρουν ιστορία, παράδοση και μεράκι, κάνοντάς τα μια σύγχρονη, καθημερινή σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ πελατών και της αλυσίδας, την οποία παραδίδουν ατόφια σε κάθε νέο συνεργάτη τους.

Αν ψήνεσαι για το δικό σου Mon Kooloor , μπες εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MON KOOLOOR