Η νέα υπηρεσία Coffee Mates των Coffee Island στέλνει χριστουγεννιάτικα δώρα σε όλη την Ελλάδα!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 23 Δεκεμβρίου 2020
Η νέα υπηρεσία Coffee Mates των Coffee Island στέλνει χριστουγεννιάτικα δώρα σε όλη την Ελλάδα!

Μέσα από τη νέα υπηρεσία Coffee Mates, γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια, έχεις τη δυνατότητα, να στείλεις το δικό σου μοναδικό δώρο ή ρόφημα σε οποιοδήποτε προορισμό μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων Coffee Island.

Τα 392 καταστήματα της αλυσίδας θα σε εξυπηρετήσουν άμεσα, και σε λίγη ώρα η παραγγελία σου μαζί με το μήνυμά σου, θα βρίσκεται στην πόρτα του παραλήπτη.

Τα φετινά Χριστούγεννα έχουμε ανάγκη, περισσότερο από ποτέ, να δείξουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα ότι είμαστε δίπλα τους, με μια απλή χειρονομία, με μια σκέψη. Τα Coffee Island λοιπόν, βρήκαν τον τρόπο να σε φέρουν κοντά με όλους εκείνους που αγαπάς, φροντίζοντας για τα δώρα σου! Συνδυάζοντας γεύσεις και αρώματα από το Καφεκοπτείο αλλά και ξεχωριστές Home Barista επιλογές, δημιούργησε το δικό σου ξεχωριστό δώρο και πρόσφερέ το στους αγαπημένους σου –ή και στον εαυτό σου- όπου κι αν βρίσκονται!

Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, μοναδικός καφές & αγαπημένα χαρμάνια από το Καφεκοπτείο αλλά και χρηστικά αντικείμενα για κάθε Proud Coffee Maker, αποτελούν όμορφες δωροπροτάσεις για να συνοδεύσεις τις ευχές σου. Το ίδιο μπορείς να κάνεις όμως, στέλνοντας απολαυστικά ροφήματα για να πεις Χρόνια Πολλά ή απλά μια ζεστή καλημέρα!

Μπες στο e-shop (www.CoffeeIsland.gr) και διάλεξε “Δώρο σε φίλο” ή στο MyCoffeeIsland APP και την υπηρεσία Coffee Mates και στείλε τα πιο μοναδικά δώρα ή ροφήματα των γιορτών σε όσους αγαπάς μέσα σε λίγα λεπτά!

(Όλα τα καταστήματα της αλυσίδας Coffee Island είναι πιστοποιημένα με το ιδιωτικό σχήμα πιστοποίησης  “Covid Shield” από την TUV AUSTRIA).

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

COFFEE ISLAND