Η Κύπρος «αγαπά» το Hans & Gretel – Νέο κατάστημα franchise στον Πρωταρά

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 17 Ιουνίου 2020
Η Κύπρος «αγαπά» το Hans & Gretel – Νέο κατάστημα franchise στον Πρωταρά

Είναι μαγικό, είναι γλυκό και είναι φυσικά το Hans & Gretel. Με νέο κατάστημα στον Πρωταρά Κύπρου μεγαλώνει ακόμη περισσότερο η πιο «γλυκιά» αλυσίδα franchise. Το grand opening του 13ου καταστήματος του δικτύου πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 17 Ιουνίου.

hans & gretel-franchise-protaras

Όπως αποδεικνύεται η Κύπρος αγαπά το Hans & Gretel. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο κατάστημα franchise Hans & Gretel λειτούργησε στη Λάρνακα της Κύπρου. Η Κύπρος θεωρείται μια χώρα εφαλτήριο για τη διεθνή ανάπτυξη ενός ελληνικού δικτύου franchise. Από τον Ιούλιο του 2017 και το πρώτο κατάστημα στη Λάρνακα, ακολούθησε το Λονδίνο, η Λευκωσία, και η Κωνσταντινούπολη, ενώ τα δικό τους magic spot θα αποκτήσουν τους επόμενους μήνες η Μαδρίτη, Σαουδική Αραβία, το Ντουμπάι, το Κάιρο, η Λεμεσσός, και το Ταΐφ της Σαουδικής Αραβίας.

Με σταθερούς ρυθμούς ανάπτυξης, το δίκτυο της Hans & Gretel μεγαλώνει διαρκώς, αποδεικνύοντας ότι τα παραμύθια μπορούν να γίνουν αληθινά. Πρόκειται για ένα concept πραγματικά μοναδικό, με εξαιρετικά ισχυρό brand name και μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα που συνδέονται άρρηκτα με το brand. Chimney cakes, bubble waffles σε κάθε παραλλαγή, κρέπες, χειροποίητα γλειφιτζούρια και καραμέλες, όλα σε πολύχρωμες, μοναδικές συσκευασίες είναι μόνο μέρος από τις επιλογές όσων γεύονται την εμπειρία Hans & Gretel.

hans & gretel franchise

Χάρη στις τυποποιημένες διαδικασίες, όποιος επιλέγει την επιχειρηματική πρόταση Hans & Gretel εξασφαλίζει την εύκολη παρασκευή γλυκών, διατηρώντας σταθερές τη γεύση και την κορυφαία ποιότητα, όπως τις έχει γνωρίσει το κοινό. Έτσι, η εμπειρία της «παραμυθένιας» οικογένειας είναι κοινή σε όποιο κατάστημα κι αν επισκεφθεί κανείς. Οικογένειες, τουρίστες, ζευγάρια, περαστικοί μπορούν να απολαύσουν το δικό τους γλύκισμα σε ένα μοναδικό σκηνικό που μυρίζει… παιδικότητα!

Για το δικό σου Hans & Gretel, πάτησε εδώ

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

HANS & GRETEL