Η καρδιά του KIOSKY’S CONVENIENCE STORE «χτυπά» σε 22 γειτονιές της Αττικής

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 17 Ιουλίου 2019
Η καρδιά του KIOSKY’S CONVENIENCE STORE «χτυπά» σε 22 γειτονιές της Αττικής

Έχοντας την εμπειρία των 40 ετών στη λιανική, τη γνώση και το όραμα, η «ΙΝΚΑΤ Α.Ε.» δημιούργησε το 2017, τα πρώτα convenience stores, που πολύ γρήγορα κατέκτησαν την καρδιά και την εμπιστοσύνη του κοινού.

Πρόκειται για τη μόνη πρόταση της ελληνικής αγοράς που προσφέρει τη λύση των 5 καταστημάτων σε 1. Coffee & snack shop, περίπτερο με καπνικά είδη, mini market, κάβα και service point, όλα σε ένα κατάστημα της οικογένειας KIOSKY’S CONVENIENCE STORE. Σήμερα το δίκτυο αριθμεί 22 καταστήματα στην Αττική και συνεχίζει δυναμικά την αναπτυξιακή του πορεία, με τη συμβολή της THE FRANCHISE CO. -Εταιρεία Συμβούλων Franchise.

kioskys.franchisee.vironas1

Το ευρηματικό κι ευέλικτο brand δίνει τη δυνατότητα στον franchisee να κάνει την επιχείρησή του σημείο αναφοράς για την περιοχή του. Η καλημέρα και το χαμόγελο που συνοδεύουν τον απαραίτητο καφέ της ημέρας και η ευκολία για τις καθημερινές, συνδυαστικές αγορές, καθιέρωσαν τα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE σε leader της αγοράς.

kioskys convenience store panormou

Γιατί επένδυση στην KIOSKY’S CONVENIENCE STORE;

Η οικογένεια της KIOSKY’S CONVENIENCE STORE δίνει μεγάλη σημασία στις συνεργασίες της και στις σχέσεις που χτίζει με τους ανθρώπους της. Φροντίζει προκειμένου ο franchisee που επιλέγει να δραστηριοποιηθεί στην αλυσίδα, να έχει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να μπορεί να λειτουργεί την επιχείρησή του αυτόνομα κι αποδοτικά. Μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, ο συνεργάτης- franchisee μαθαίνει όσα πρέπει να γνωρίζει σε επίπεδο καθημερινής λειτουργίας κι εξυπηρέτησης. Όλα αυτά στο πλαίσιο μιας εταιρείας με υψηλή τεχνογνωσία κι αποτελεσματικά συστήματα & διαδικασίες που διευκολύνουν στις καθημερινές λειτουργίες του καταστήματος.

kioskys6

Το ισχυρό brand αποτελεί συνώνυμο των convenience αγορών. Δημιουργεί το αίσθημα εμπιστοσύνης στους πελάτες, οι οποίοι αναγνωρίζουν εξ αρχής το «κατάστημα της γειτονιάς» κι έπειτα το επισκέπτονται ξανά και ξανά για τις καθημερινές αγορές τους. Οι στρατηγικές συμφωνίες που έχει συνάψει η εταιρεία με αξιόπιστους προμηθευτές διασφαλίζουν την καλή ποιότητα των προϊόντων, ενώ δίνουν τη δυνατότητα για συχνό ανεφοδιασμό κι ευνοούν την εξασφάλιση της πιο συμφέρουσας τιμής. Τόσο η επαναληψιμότητα και η πιστότητα των πελατών, όσο και οι στρατηγικές αυτές συμφωνίες σημαίνουν αύξηση του κέρδους για την επιχείρηση.

kioskys convenience store patisia5

Σεβόμενη τον πολύτιμο χρόνο των ανθρώπων που επενδύουν στη δυναμική του δικτύου, η εταιρεία διασφαλίζει το αμεσότερο δυνατό άνοιγμα των καταστημάτων, εντός του χρονικού πλαισίου των τριών μηνών και με το «κλειδί στο χέρι». Το ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο των KIOSKY’S CONVENIENCE STORE είναι ιδανικό τόσο για single, όσο και για multi unit ή συμμετοχικά σχήματα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

KIOSKY’S CONVENIENCE STORE