Η Green Family ως απάντηση στην αγορά των βιολογικών προϊόντων

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 17 Ιουλίου 2019
Η Green Family ως απάντηση στην αγορά των βιολογικών προϊόντων

Τα τελευταία χρόνια, παρατηρείται μια έντονη στροφή στην αγορά των βιολογικών προϊόντων, καθώς ο κόσμος είναι πολύ ευαισθητοποιημένος σε σχέση με τις τροφές που και τα προϊόντα που καταναλώνει. Ως εκ τούτου, η αγορά των βιολογικών προϊόντων παρουσιάζει εξαιρετική άνθηση κι αποτελεί έναν κλάδο με σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες.

H Green Family -leader της αγοράς των βιολογικών προϊόντων- σήμερα αριθμεί τα 10 καταστήματα και αναπτύσσεται με γνώμονα την υγιεινή διατροφή, τον σεβασμό στον άνθρωπο και στον πλανήτη μας.

greenfamily fytika votana

Πότε ονομάζουμε ένα προϊόν «βιολογικό»;

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Με ποια κριτήρια συγκαταλέγουμε ένα προϊόν στην κατηγορία των «βιολογικών»; Βιολογικά είναι τα προϊόντα εκείνα που προκύπτουν από καλλιέργειες, οι οποίες δεν διαθέτουν χημικές προσθήκες, λιπάσματα, παρασιτοκτόνα και τοξικά φυτοφάρμακα.

greenfamily.batikiotou2

Η καλλιέργεια των βιολογικών προϊόντων στηρίζεται στις γνώσεις του παραδοσιακού αγρότη και στην αναζήτηση της επιστήμης για υγιεινές λύσεις. Ως εκ τούτου, στη βιολογική κτηνοτροφία δεν χρησιμοποιούνται αντιβιοτικά και ορμόνες κι άρα, τα βιολογικά προϊόντα θεωρούνται αγνά και φιλικά προς το περιβάλλον.

Ολοκληρωμένη εκπαίδευση- καταρτισμένο προσωπικό και franchisees

Η «πράσινη οικογένεια» λειτούργησε το πρώτο της κατάστημα το 1996. Από τότε μέχρι σήμερα, αναζητά απρόσκοπτα νέες ιδέες, βρίσκει αποτελεσματικές λύσεις και βελτιώνεται διαρκώς. Την τεχνογνωσία και την πείρα της, επιδιώκει να μοιράζεται κάθε στιγμή με τους συνεργάτες της μέσα από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης που έχει δημιουργήσει. Με αυτόν τον τρόπο, φροντίζει προκειμένου το προσωπικό της εταιρείας να έχει τη σωστή κατάρτιση, ώστε να είναι σε θέση να εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους επισκέπτες της Green Family.

greenfamily viologika proionta

Έχετε τη διάθεση, την απαραίτητη όρεξη για δουλειά και αγάπη για τα βιολογικά προϊόντα; Αν η απάντηση στα δύο αυτά ερωτήματα είναι καταφατική, τότε μπορείτε να γίνετε ο επόμενος franchisee της Green Family.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

GREEN FAMILY