Η Green Family μάς δροσίζει και μας στέλνει διακοπές!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 23 Ιουλίου 2019
Η Green Family μάς δροσίζει και μας στέλνει διακοπές!

Στον παλμό του καλοκαιριού, η Green Family μας συστήνει μια απολαυστική και δροσιστική νότα, διαφορετική από αυτή που θα περιμέναμε και παράλληλα, μας στέλνει διακοπές στα Χανιά. Προσφέροντάς μας το παγωτό pro delight, μας προτείνει ένα παγωτό που δεν παχαίνει, καθώς έχει 80% λιγότερη ζάχαρη και 60% λιγότερο λίπος σε σύγκριση με το συνηθισμένο παγωτό.

greenfamily.batikiotou2

Πιστή στις αξίες της για υγιεινή διατροφή, η αλυσίδα προτείνει το εν λόγω παγωτό που περιέχει κυρίως ξυλιτόλη, η οποία προκαλεί μειωμένου επιπέδου γλυκόζης στο αίμα σε σχέση με την κατανάλωση προϊόντων που περιέχουν κανονική ζάχαρη. Την ίδια στιγμή, με διαγωνισμό που διεξάγεται στο Facebook και ξεκίνησε σήμερα, στέλνει τους πιστούς της διαδικτυακούς φίλους στα Χανιά για ένα απολαυστικό διήμερο!

greenfamily katastima eksw

Γιατί να μπείτε στην οικογένεια της Green Family

H Green Family έχει δημιουργήσει όλες τις υποδομές που εξασφαλίζουν πλήρη υποστήριξη στον franchisee. Χάρη στην πολυετή πείρα και τη βαθιά γνώση του χώρου εξασφαλίζει στον υποψήφιο συνεργάτη όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία, από τα αρχιτεκτονικά σχέδια και την κατασκευή μέχρι τις διαδικασίες της καθημερινής λειτουργίας του καταστήματος.

greenfamily fytika votana

Επίσης, προσφέρει συνεχή εκπαίδευση, εξέλιξη και αναβάθμιση των franchisees και των υπαλλήλων τους μέσω e-learning και σεμιναρίων, ισχυρή επικοινωνιακή και διαφημιστική υποστήριξη καθώς επίσης και συνεχή αναβάθμιση και εμπλουτισμό του προϊοντικού μίγματος. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία που χαρακτηρίζεται από σταθερότητα, λειτουργικότητα και κερδοφορία.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

GREEN FAMILY