Η εξειδίκευση στις ηλεκτρονικές επισκευές με τη YES WE FIX IT

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 16 Μαΐου 2017
Η εξειδίκευση στις ηλεκτρονικές επισκευές με τη YES WE FIX IT

Ένα πολλά υποσχόμενο concept στον κλάδο των υπηρεσιών και πιο συγκεκριμένα στις επισκευές των ηλεκτρονικών συσκευών, εισέρχεται στο franchising σε μια ελκυστική αγορά με χαμηλή επένδυση και χωρίς να απαιτούνται τεχνικές γνώσεις από τον συνεργάτη.

Οι επισκευές ποικίλουν και αφορούν από τηλεόραση και κινητά έως PC και tablets. Οι άνθρωποι της YES WE FIX IT μετρώντας πολλά χρόνια στο στίβο της τεχνολογίας, ήρθαν να δώσουν ολοκληρωμένες λύσεις σε όλες τις βλάβες που παρουσιάζουν κατά καιρούς οι  ηλεκτρονικές μας συσκευές, αξιοποιώντας την εμπειρία και τις γνώσεις τους. Οι έμπειροι τεχνικοί και η συνεχής εκπαίδευση που προσφέρεται στους νέους franchisees περιλαμβάνονται στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, εφόσον με τη σειρά τους συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους.

Μια πρόταση franchise για εκείνους που θέλουν να αξιοποιήσουν τον μαγικό και πάντα κερδοφόρο κόσμο της τεχνολογίας, μέσω μίας πρότασης που χαρακτηρίζεται από την απλότητα, την αξιοπιστία, τη συνεχή υποστήριξη, την ποιότητα των υπηρεσιών και τις στρατηγικές συμμαχίες.