Η COFFEE ISLAND αναδείχθηκε ως η καλύτερη αλυσίδα καφέ στη Νότια Ευρώπη

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 12 Δεκεμβρίου 2018
Η COFFEE ISLAND αναδείχθηκε ως η καλύτερη αλυσίδα καφέ στη Νότια Ευρώπη

Η COFFEE ISLAND εμμένοντας στην ομαδική δουλειά, την ανθρωποκεντρική προσέγγιση και την καινοτομία, απέκτησε ακόμα μια σπουδαία διάκριση! Πριν λίγες ημέρες, η εταιρεία αναδείχθηκε ως η καλύτερη αλυσίδα καφέ στη Νότια Ευρώπη, στα Allegra European Coffee Awards, τον μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό θεσμό στον τομέα της καφεστίασης που συνιστά έναν από τους κορυφαίους στον κλάδο.

Τα βραβεία διεξήχθησαν για 11η συνεχή χρονιά με συμμετοχές από όλες τις χώρες της Ε.Ε., ενώ για την COFFEE ISLAND είναι η δεύτερη φορά που κερδίζει αυτόν τον τίτλο, καθώς το 2016 είχε διακριθεί και πάλι ως η καλύτερη αλυσίδα στη Νότια Ευρώπη.

Θέτοντας στην κορυφή της πυραμίδας τον άνθρωπο και επαγγελματία πίσω από το espresso bar και έχοντας ως αρχή και βασικό της άξονα την παροχή ενός άψογου και υψηλής ποιότητας προϊόντος στον καθημερινό επισκέπτη που την επιλέγει, οι άνθρωποι της COFFEE ISLAND πρεσβεύουν πως η διάκριση αυτή ανήκει στους franchisees, στο προσωπικό, σε όλους τους ανθρώπους που εργάζονται καθημερινά σε κάθε ένα από τα καταστήματα του δικτύου.

Τα COFFEE ISLAND είναι η αλυσίδα που έκανε το πρωτοπόρο βήμα συνδυάζοντας το παραδοσιακό καφεκοπτείο με υπηρεσίες coffee to go. Μας συστήθηκε το 1999 στην Πάτρα και έναν χρόνο αργότερα ξεκινά την ανάπτυξη με τη μέθοδο του franchising. Σήμερα, το δίκτυό της αριθμεί 408 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

COFFEE ISLAND