Η BIOAXIS Homecare συνεργάζεται με τα ΙΕΚ Όμηρος

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 20 Απριλίου 2018
Η BIOAXIS Homecare συνεργάζεται με τα ΙΕΚ Όμηρος

Μια εταιρεία με ευαισθησία και δημιουργικότητα, η BIOAXIS Homecare ενώνεται με τη νέα γενιά ενισχύοντας παράλληλα τις προοπτικές του homecare στον χώρο του franchising.

Σε συνεργασία με τα ΙΕΚ Όμηρος, η BIOAXIS Homecare, η εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προϊόντα για κατ’ οίκον νοσηλεία και φροντίδα, ενημερώνει τους σπουδαστές επαγγελμάτων υγείας για τις προοπτικές του επαγγέλματός τους στην Ελλάδα και για τις ευκαιρίες εξέλιξης που ανοίγονται μπροστά τους δουλεύοντας στην BIOAXIS Homecare.

Με προγραμματισμένες ομιλίες που στοχεύουν στην ολοκληρωμένη ενημέρωση τους, οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν σημαντικές πτυχές του επαγγέλματός τους ώστε να αξιοποιήσουν τις σπουδές τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όταν εισέλθουν στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά στο πλευρό του δικτύου BIOAXIS Homecare. Επιπλέον, το δίκτυο είναι Πανελλαδικό, γεγονός που επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να εξασκήσουν το επάγγελμά τους και εκτός των μεγάλων κέντρων.

Ο σταθερά ανερχόμενος κλάδος της υγείας παρουσιάζει μεγάλη ζήτηση με αποτέλεσμα να έχει αυξανόμενες ανάγκες για επαγγελματίες. Με την ολοκληρωμένη εκπαίδευση που έχουν την ευκαιρία να λάβουν οι νέοι σήμερα και σε συνεργασία με τα ΙΕΚ Όμηρος, μπορούν να διεκδικήσουν καλύτερες αποδοχές και παράλληλα να προσφέρουν στην αναβάθμισή του επαγγέλματος που αγαπούν.

Οι ομιλίες πραγματοποιούνται από την  κα. Βίκυ Κλήμη, Γενική Διευθύντρια BIOAXIS και την κα. Ευγενία Χαλκή, Head Nurse BIOAXIS, ενώ οικοδεσπότης των ομιλιών είναι ο κ. Νίκος Δουλάμης Διευθυντής ΙΕΚ Όμηρος Πειραιά.

Σε έναν κλάδο με σημαντική κοινωνική προσφορά, η BIOAXIS Homecare με την σημαντική της παρουσία βοηθάει τη νέα γενιά να ανοίξει τα φτερά της και χτίζει νέες προοπτικές για τον επαγγελματία.