Η Άνοιξη ξεκινά με Louyo!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 21 Μαρτίου 2017
Η Άνοιξη ξεκινά με Louyo!

Η πιο αυθεντική και παραδοσιακή γεύση της Ελλάδας συναντά την απόλαυση σε ένα υγιεινό, θρεπτικό και δροσιστικό προιόν, το παγωμένο γιαούρτι.

Τώρα το γιαούρτι γίνεται ελκυστικό και επιθυμητό από όλους, καθώς ο κάθε πελάτης μπορεί να το προσαρμόσει σύμφωνα με τα γούστα του και να δημιουργήσει το δικό του προσωπικό και εξατομικευμένο “frozen” γεύμα.

Το Louyo παρόλο που μετρά ένα και μόνο κατάστημα στη Σαντορίνη, έχει καταφέρει να αποκτήσει το δικό του πιστό και φανατικό κοινό ανεξαρτήτως χώρας και κουλτούρας, καθώς η γεύση του είναι κατά κοινή ομολογία καταπληκτική.

Το προϊόν του είναι 100% ελληνικό, ωφέλιμο ποιοτικό και γευστικό με πολλές διαφορετικές ποικιλίες και γαρνιρίσματα. Το μενού επίσης περιλαμβάνει smoothies, φυσικούς χυμούς, milkshakes και καφέ, αποτελώντας ένα ολοκληρωμένο product mix για τον καταναλωτή. Πιστό στην καθιέρωση μιας υγιεινής διατροφής, το Louyo προσφέρει μεσογειακά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Το frozen yogurt έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές και περιζήτητο, αποτελώντας μια αρκετά ελκυστική και ενδιαφέρουσα πρόταση για τους μελλοντικούς franchisees. Το εξειδικευμένο προιοντικό μείγμα σε συνδυασμό με τη νέα τάση που επιβάλλει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, δημιουργούν τις ιδανικές προϋποθέσεις για μια σίγουρη και επιτυχημένη αναπτυξιακή πορεία και δυναμική.