Η αλυσίδα franchise Stegno επενδύει στη βιομηχανία του τουρισμού

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 17 Ιουνίου 2020
Η αλυσίδα franchise Stegno επενδύει στη βιομηχανία του τουρισμού

Το νέo καθαριστήριο Stegno στις Καλύβες Αποκορώνου στα Χανιά ήρθε να δώσει μια ξε…κάθαρη λύση στις τουριστικές κατοικίες της περιοχής, που αναζητούσαν ποιοτικότερες λύσεις για τον καθαρισμό του επαγγελματικού ιματισμού τους.

Το κατάστημα, που άνοιξε προσφάτως, παρέχει στους πελάτες την πλήρη γκάμα υπηρεσιών του Stegno, της επιτυχημένης αλυσίδας που αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchising.

stegno-franchise-kalyves

«Είμαστε πολύ περήφανοι όταν οι κριτικές των πελατών των καταλυμάτων που εξυπηρετούμε βαθμολογούν με άριστα τις παρεχόμενες από εμάς υπηρεσίες. Αυτή είναι η δική μας συνδρομή στη δική τους προσπάθεια», σημειώνουν ο Γιάννης Χίνος και η Τόνια Παπάζογλου, οι ιδιοκτήτες του νέου καταστήματος στις Καλύβες Αποκορώνου, οι οποίοι δραστηριοποιούνται εδώ και 20 χρόνια περίπου στον χώρο και διαθέτουν άλλα δύο καταστήματα στο κέντρο των Χανιών.

Τρεις τύποι καταστημάτων franchise

Η επένδυση στην πρόταση franchise της Stegno εξασφαλίζει άμεσα ένα πολύ καλό εισόδημα και μεσοπρόθεσμα υπεραξία, αρκεί ο franchisee να αξιοποιήσει τα εργαλεία που του παρέχει το Stegno. Ένα από αυτά είναι οι τρεις τύποι καταστημάτων, που προσαρμόζονται στις ανάγκες της κάθε περιοχής. Πιο αναλυτικά, οι τρεις τύποι περιλαμβάνουν τα:

Full Shop: Παρέχουν όλη την γκάμα των υπηρεσιών του Stegno, δηλαδή το στεγνό καθάρισμα, την επεξεργασία στο νερό και το σιδέρωμα στο χέρι.

stegno-franchise-katastima

SAT: Παρέχουν την επεξεργασία στο νερό και το σιδέρωμα. Παράλληλα, λειτουργούν ως πρατήρια, συλλέγοντας ρούχα που χρειάζονται στεγνό καθάρισμα για τα Full Shop.

Laundry: Πρόκειται για το professional μοντέλο των Stegno, που παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές. Μια βιοτεχνική μονάδα καθαρισμού και φροντίδας λευκών ειδών, που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μικρών ξενοδοχείων και καταλυμάτων Airbnb. Ο συγκεκριμένος τύπος καταστήματος λειτουργεί άψογα σε τουριστικές περιοχές, κοντά σε μαρίνες κ.ο.κ. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια βιομηχανική μονάδα  λευκών ειδών και επεξεργασίας στο νερό, που απευθύνεται σε μικρά ξενοδοχεία, Airbnb, κυρίως για τουριστικές περιοχές ή περιοχές που είναι κοντά σε μαρίνες κλπ.

stegno-franchise-katastima-2

Πολλαπλά σημεία κέρδους

Επιπλέον, οι διαφορετικοί τύποι καταστημάτων έχουν σχεδιαστεί με τη λογική να παντρεύονται μεταξύ τους, ώστε να δημιουργούνται πολλαπλά σημεία κέρδους . Για παράδειγμα, τα καταστήματα SAT επεξεργάζονται ρούχα σε νερό και μαζεύουν ρούχα για στεγνό καθάρισμα στα Full Shop, δραστηριότητα που προσθέτει μία ακόμα πηγή κερδοφορίας και για τα δύο καταστήματα. Αντίστοιχα, το νέο concept των Laundry μπορεί να εξυπηρετήσει μεμονωμένους πελάτες σε καθάρισμα με νερό, τον ρουχισμό των επαγγελματιών της φιλοξενίας και να συγκεντρώνει ρούχα για στεγνό καθάρισμα για τα Full Shop.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

STEGNO