Η αλυσίδα Βενέτης κλείνει 5 καταστήματα στην Αττική!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 27 Οκτωβρίου 2020
Η αλυσίδα Βενέτης κλείνει 5 καταστήματα στην Αττική!

Η αλύσιδα Βενέτης προχώρησε στο κλείσιμο πέντε καταστημάτων εντός του Ν. Αττικής. Η επιλογή αυτή όσο δυσάρεστη και είναι, κρίθηκε αναγκαία.

Δύο είναι οι λόγοι που υποχρεώσαν την εταιρεία να πάρει αυτή την απόφαση.

Ο πρώτος λόγος αφορά την πανδημία που πλήττε όλο τον κόσμο. Η εξάπλωση του ιού COVID-19, ο οποίος έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην αγορά και στη βιωσιμότητα των επιμέρους καταστημάτων.

ventis fournos kleisimo

Ο δεύτερος λόγος αφορά την συμπεριφορά μερίδων ιδιοκτητών που νοικιάζουν τα ακίνητα τους στην εταιρεία. Σύμφωνα με δελτίου τύπου που εξέδωσε η εταιρεία Βενέτης:

“Η αδικαιολόγητη άρνηση ορισμένων ιδιοκτητών ακινήτων να αντιληφθούν την σκληρή πραγματικότητα που επέβαλε σε όλους η απρόοπτη μεταβολή των συνθηκών και να έλθουν σε καλόπιστη συνεννόηση με την εταιρεία για εύλογη μείωση των μισθωμάτων, για όσο διαρκεί η οξύτατη υγειονομική και οικονομική κρίση, αλλά αντίθετα εμμένουν στην είσπραξη των προ COVID-19 μισθωμάτων.

Η εταιρεία στο μέλλον θα αποχωρεί από τα καταστήματα εκείνα, των οποίων οι ιδιοκτήτες αδυνατούν να αντιληφθούν την πραγματικότητα, τηρώντας αδικαιολόγητα άτεγκτη στάση”.

Να σημειωθεί ότι πριν από την πανδημία, η εταιρεία διατηρούσε 110 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΕΝΕΤΗ