Γρήγορο άνοιγμα με χαμηλό κεφάλαιο και ταχεία διείσδυση στην αγορά με το BFL μοντέλο των Berry’s!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 05 Αυγούστου 2020
Γρήγορο άνοιγμα με χαμηλό κεφάλαιο και ταχεία διείσδυση στην αγορά με το BFL μοντέλο των Berry’s!

Av ψάχνεις μια επιχειρηματική πρόταση με χαμηλό αρχικό κεφάλαιο, γρήγορο άνοιγμα και ταχεία διείσδυση στην καφεστίαση, τότε το BFL μοντέλο των Berry’s είναι αυτό που ψάχνεις.  Τι είναι το BFL μοντέλο; To Berry’s σε συνεργασία με τη THE FRANCHISE CO., παρουσιάζει το νέο μοντέλο BFL με το οποίο ο υποψήφιος συνεργάτης αποκτά το δικό του street café με 40.000 ευρώ. Η ομάδα του Berry’s γνωρίζοντας πως οι δυνατότητες χρηματοδότησης στο τρέχον οικονομικό περιβάλλον είναι περιορισμένες, στέκεται στο πλευρό των συνεργατών για άλλη μια φορά.

berrys franchise

Μέσω του μοντέλου BFL, ο υποψήφιος συνεργάτης γνωρίζει εκ των προτέρων το απαιτούμενο κεφάλαιο επένδυσης, το οποίο και μπορεί να ελέγχει. Οπότε, στο μοντέλο BFL προκαθορίζεται το επίπεδο του κεφαλαίου, επιτρέποντας στον franchisee να απελευθερώσει πόρους για τα πρώτα κρίσιμα λειτουργικά έξοδα της επιχείρησής του.

Πρακτικά, ο franchisee ξεκινά τη λειτουργία του καταστήματός του έχοντας καταβάλει μικρότερο μέρος του απαιτούμενου κεφαλαίου της επένδυσης. Έτσι, νέοι επιχειρηματίες με το κατάλληλο προφίλ γίνονται επιτυχημένοι έχοντας στο πλευρό τους την έμπειρη ομάδα του Berry’s και αποκτούν το δικό τους all day coffee and snack store πιο γρήγορα, πιο εύκολα και πιο αποδοτικά.

berrys franchising

Κέρδος κάθε μέρα όλη μέρα

Το προϊoντικό μείγμα των Berry’s έχει σχεδιαστεί προσεκτικά, έτσι ώστε να γίνονται πωλήσεις σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, δημιουργώντας τζίρο από πολλαπλές πηγές εσόδων. Το πρωί, στα καταστήματα της αλυσίδας θα δείτε εργαζόμενους να περνούν για τον πρώτο καφέ της ημέρας, τον οποίο συνοδεύουν με λαχταριστές σφολιάτες. Λίγο αργότερα, στο δεκατιανό, κορυφαίες είναι οι πωλήσεις του καφέ και των σάντουιτς, ενώ το μεσημέρι υψηλή ζήτηση έχουν οι σαλάτες, τα burger, τα club sandwiches και τα αναψυκτικά.

Τέλος, τις απογευματινές ώρες το κοινό επιλέγει τα Berry’s για τις γλυκές του προτάσεις! Κρέπες και βάφλες συνοδευόμενες από εξαιρετικά ροφήματα «κλείνουν» ευχάριστα την ημέρα, χαρίζοντας στιγμές απόλαυσης! Με λίγα λόγια, η προϊοντική γκάμα του Berry’s καλύπτει τις ανάγκες για γρήγορο και ποιοτικό take away κάθε ώρα και στιγμή.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BERRY’S