Γίνε συνεργάτης της Husse και ξεχώρισε στο pet food delivery

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 23 Αυγούστου 2021
Γίνε συνεργάτης της Husse και ξεχώρισε στο pet food delivery

Η Husse αναγνωρίζει την αγωνία που έχουν οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων για ποιοτική τροφή και καλής ποιότητας προϊόντα, καθώς και την έλλειψη ελεύθερου χρόνου που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος καταναλωτής. Με γνώμονα να προσφέρει το καλύτερο για τα ζωάκια αλλά και τους ιδιοκτήτες τους, η Husse «οργώνει» τους δρόμους παγκοσμίως, αφήνοντας κυριολεκτικά στην πόρτα των παραγγελιοδοτών ό,τι ζητούν για τον καλύτερό τους φίλο.

husse-franchise-food-for-cats

 

H Husse ιδρύθηκε στη Σουηδία το 1987. H εταιρεία προσφέρει τροφές για σκύλους και γάτες, κατασκευασμένες από super premium και υψηλής ποιότητας συστατικά. Μια εγγύηση της ποιότητας των προϊόντων και της διαδικασίας παραγωγής είναι ο αριθμός των πιστών και ικανοποιημένων πελατών της Husse σε όλο τον κόσμο!

husse delivery

Η Husse στην Ελλάδα

Για πρώτη φορά, η Husse φτάνει νότια Ευρώπη και συγκεκριμένα στη χώρα μας. Το γραφείο της βρίσκεται στη Γλυφάδα, όπου το κοινό μπορεί να μιλήσει με την ομάδα της, να λάβει δωρεάν δείγματα, να ρωτήσει για τα προϊόντα της ή ακόμα και να ενημερωθεί για την πρόταση franchise που προσφέρει.

husse personnel2

Ο franchisee έχει αποκλειστικό δικαίωμα του εμπορικού σήματος της Husse το οποίο, σε συνδυασμό με την εικόνα του brand και το προϊοντικό εύρος, δίνει πρόσβαση σε ένα εύχρηστο CRM επιχειρηματικό πρόγραμμα.

Το συνολικό πρόγραμμα εκπαίδευσης που λαμβάνει ο συνεργάτης, τον εφοδιάζει με τεχνογνωσία & τα απαραίτητα εργαλεία και περιλαμβάνει:

  • Τεχνικές πωλήσεων και marketing
  • Πληροφορίες προϊόντος
  • Διαχείριση του site και του συστήματος Intranet
  • Στελέχωση σημείου franchise
  • Πληροφορίες σχετικά με τη βιομηχανία της τροφής ζώων
  • Εκπαίδευση σχετικά με τη διατροφική αξία των τροφών

Η συνεχής υποστήριξη από τη Husse περιλαμβάνει πλήρη πρόσβαση στη διαφήμιση του brand και στην προώθηση του υλικού πωλήσεων, συνδυασμένα με τις παγκόσμιες τεχνικές δημοσίων σχέσεων και τις καμπάνιες marketing, που καθορίζονται από το συνεργαζόμενο γραφείο της εταιρείας στη Σουηδία.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

HUSSE