Γιατί τα Hans & Gretel είναι προορισμός για μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά;

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 04 Αυγούστου 2020
Γιατί τα Hans & Gretel είναι προορισμός για μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά;

Το καταναλωτικό κοινό του Hans & Gretel, της πιο… γλυκιάς πρότασης στην αγορά του franchising, περιλαμβάνει όλα τα μικρά και… μεγάλα παιδιά που αναζητούν μια διαφορετική γλυκιά εμπειρία με πρωτότυπη εικόνα και εναλλακτικές γεύσεις.

Έναν συνδυασμό της γεύσης με την υψηλή ποιότητα και την αξέχαστη αγοραστική εμπειρία, ο οποίος παράλληλα συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία μίας επιτυχημένης και άκρως αποδοτικής πρότασης franchise.

hans & gretel franchise

Τα μικρά παιδιά ακολουθούν σαν μαγεμένα το μονοπάτι που οδηγεί στη γλυκιά περιπέτεια του Hans & Gretel. Το θέαμα γεμίζει ενθουσιασμό τους μικρούς μας φίλους. Κάθε γωνιά του καταστήματος, κάθε ράφι, ξεχειλίζει από πολύχρωμα ζαχαρωτά όνειρα. Σακουλάκια και βαζάκια παραγεμισμένα με λιχουδιές προσκαλούν τους μικρούς μας φίλους να τα κάνουν δικά τους.

Για τα… μεγάλα παιδιά, το Hans & Gretel είναι μια χρονομηχανή που οδηγεί σ’ ένα μαγικό κόσμο γεμάτο εκπλήξεις! Είναι το μέρος όπου οι γεύσεις και οι μυρωδιές ξυπνούν αναμνήσεις από τα παιδικά τους χρόνια και οι εικόνες φέρνουν στο νου όμορφα ταξίδια. Εδώ ο χρόνος σταματά και ξεδιπλώνει μια σύντομη διαδρομή στην παιδική αθωότητα.

hans & gretel franchising

Το παραμύθι του Hans & Gretel δεν έχει όρια. Συμβαίνει πάντα και παντού! Είναι ο πιο ζαχαρένιος επίλογος σε μια περιπετειώδη βόλτα, ο πιο αγνός τρόπος να κακομάθει κανείς το παιδί του ή το παιδί που κρύβει μέσα του, η πιο ωραία πρόταση για κάτι «διαφορετικό κι ιδιαίτερο».

Το μοναδικό θεματικό κατάστημα της Ελλάδας τοποθετείται στην αγορά με μια ολοκληρωμένη ταυτότητα που σκορπάει μαγεία και αναγνωρίζεται πλέον ως ο πιο παραμυθένιος προορισμός της πόλης! Αποτελεί δεν μία πρόταση franchise που «παίζει» στην αγορά χωρίς άμεσο ανταγωνισμό, μια μοναδική κατηγορία καταστήματος με πιστό κοινό που εξασφαλίζει στους franchisees – συνεργάτες του Hans & Gretel άμεσα την κερδοφορία!

Μάθετε περισσότερα για την πρόταση franchise Hans &Gretel εδώ!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

HANS & GRETEL