Για ποιους λόγους θα αποφάσιζε ένας ναυπηγός μηχανικός να επενδύσει στα Nails 4 You;

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 19 Ιουνίου 2020
Για ποιους λόγους θα αποφάσιζε ένας ναυπηγός μηχανικός να επενδύσει στα Nails 4 You;

Τι θα έπειθε έναν ναυπηγό μηχανικό, έναν υδραυλικό ή έναν ηλεκτρολόγο να επενδύσει στις υπηρεσίες ομορφιάς και ειδικότερα στον κλάδο της περιποίησης των άκρων; Ο λόγος θα μπορούσε να είναι μία έξυπνη και καλά οργανωμένη πρόταση franchise, που «λύνει τα χέρια του franchisee και οδηγεί αποδεδειγμένα στην κερδοφορία.

Ποια είναι αυτή η πρόταση; Είναι το Nails 4 You, το οποίο έχει κερδίσει την προτίμηση των πιο απρόσμενων συνεργατών.

nails 4 you-franchise-1

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Κυριακός Κωνσταντόπαιδος, ο οποίος σπούδασε ναυπηγός μηχανικός και αυτή τη στιγμή εργάζεται σε ναυτιλιακή εταιρεία. Ως φίλος του Κωνσταντίνου Ευγενικού, του ιδρυτή των Nails 4 You, γνώρισε αυτό πρώτο χέρι την επιτυχία των καταστημάτων του δικτύου και αποφάσισε να επενδύσει σε αυτήν. Άνοιξε το δικό του nail salon στον Πειραιά, ενώ βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για το δεύτερο.

nails for you franchisee peiraia

“Με μία κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο λαμβάνω πλήρη καθοδήγηση για οποιοδήποτε λειτουργικό, διαδικαστικό ή λογιστικό πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζω”.

Κάθε στιγμή στο πλευρό του franchisee

«Προέρχομαι από έναν τελείως διαφορετικό χώρο. Η εργασία μου αλλά και οι σπουδές μου δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο των υπηρεσιών ομορφιάς. Ωστόσο, το δίκτυο του Nails 4 You είναι πάντα εκεί, υποστηρίζοντάς μας στην επιλογή του κατάλληλου προσωπικού, στη διαμόρφωση του χώρου ακόμα και στην καθημερινή λειτουργία του καταστήματος», αναφέρει ο κ. Κωνσταντόπαιδος στο Franchise Success.

nails 4 you-franchise-2

Η σημασία της υποστήριξη της ομάδας του Nails 4 You φάνηκε ακόμη πιο ξεκάθαρα στη μετά το lockdown εποχή. «Η μητρική εταιρεία μας παρείχε καθημερινή ενημέρωση όσον αφορά στις εξελίξεις και στο κομμάτι της επαναλειτουργίας. Είχαμε πλήρη γνώση για όλα τα απαιτούμενα προληπτικά μέτρα. Επίσης, η εταιρεία οργάνωσε ειδικές απολυμάνσεις από πιστοποιημένες εταιρείες και γενικότερα φρόντισε να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας για τους πελάτες και το προσωπικό, όπως η τοποθέτηση plexiglass σε όλα τα καταστήματα κ.ά», σημειώνει ο franchisee του Πειραιά.

Το μοντέλο λειτουργίας κάνει τα πάντα απλά

Το δίκτυο του Nails 4 You μπήκε στον χώρο του franchising το 2018 και έχει φτάσει ήδη τα δώδεκα καταστήματα παρουσιάζοντας έναν εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης, ο οποίος σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στο ολοκληρωμένο σύστημα οργάνωσης του, το οποίο απαιτεί ελάχιστη ανάμειξη από την πλευρά του franchisee.

Αναλυτικότερα, η ομάδα του Nails 4 You έχει δημιουργήσει ένα ενιαίο τηλεφωνικό κέντρο, το οποίο κλείνει τα ραντεβού για όλα τα καταστήματα της αλυσίδας. Ακολούθως, το προσωπικό τους ενημερώνεται μέσω ενός online προγράμματος για τα καθημερινά ραντεβού. Το συγκεκριμένο σύστημα δίνει στον franchisee τη δυνατότητα να ελέγχει τη δραστηριότητα της επιχείρησής του ακόμη κι αν δεν εργάζεται μέσα στο κατάστημα.

nails 4 you-franchise-3

Φυσικά, καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας η έμπειρη ομάδα του franchisor βρίσκεται ανά πάσα στιγμή στο πλευρό του franchisee. Με ένα τηλεφώνημα στο τηλεφωνικό κέντρο θα λάβει καθοδήγησε σε οποιοδήποτε λειτουργικό, διαδικαστικό ή λογιστικό πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζει.

Η μητρική εταιρεία του Nails 4 Υou βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό κάθε μέλους του δικτύου της, καθοδηγώντας το στις σωστές αποφάσεις και την τελικά στην επαγγελματική επιτυχία.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

NAILS 4 YOU