Φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ: Αξίες & μεθοδολογία που κάνουν τη διαφορά

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 01 Νοεμβρίου 2021
Φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ: Αξίες & μεθοδολογία που κάνουν τη διαφορά

Από το 1983, ο ΣΤΟΧΟΣ διατηρεί ακέραιο τον χαρακτήρα ενός αποκλειστικά θεωρητικού φροντιστηρίου, αποσκοπώντας στον πλήρη έλεγχο των γνωστικών αντικειμένων. Η απόλυτη ειδίκευση σε έναν χώρο αμιγώς θεωρητικό, συντελεί στην αποτελεσματικότερη κατανόηση και αφομοίωση των διδακτικών αντικειμένων. Δεν αποτελεί φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης, που ασχολείται με όλες τις τάξεις και τους προσανατολισμούς (Γυμνάσιο, Λύκειο, ΤΕΕ, ΕΠΑΛ, Θετική & Οικονομική Κατεύθυνση). Αντίθετα, ο ΣΤΟΧΟΣ ιδρύθηκε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τη Γ’ Δέσμη και στη συνέχεια για τη θεωρητική κατεύθυνση, μένοντας πιστός στο αντικείμενό του.

stoxos franchise theoritika mathimata

Σήμερα, το δίκτυο ΣΤΟΧΟΣ αριθμεί 3 φροντιστήρια στο κέντρο της Αθήνας, τον Πειραιά και την Πάτρα, ενώ στα σχέδιά του είναι η επέκταση μέσω franchising σε Αθήνα και περιφέρεια. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους και οι ίδιοι οι επιτυχόντες αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για τα ΣΤΟΧΟΣ. Φέτος, 46 μαθητές πέρασαν στη Νομική, κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα! Αξίζει να σημειωθεί πως πολλοί μαθητές από διαφορετικές περιοχές (Θρακομακεδόνες, Λαγονήσι, Γλυφάδα αλλά και νησιά) έρχονται στο κέντρο της Αθήνας, αποκλειστικά για τον ΣΤΟΧΟ, ενώ πολλά παιδιά που στοχεύουν σε υψηλόβαθμες σχολές θετικής κατεύθυνσης (π.χ. ιατρική), επιλέγουν τα φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ για τα μαθήματα γενικής παιδείας.

stoxos frontistiria franchise4

Ποιοι είναι οι λόγοι που καθιστούν τα φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ, την κορυφαία επιλογή γονέων και μαθητών;

  • Ολιγομελή / ομοιογενή τμήματα. Η ύπαρξη ολιγομελών τμημάτων με βασικό χαρακτηριστικό την ομοιογένεια του επιπέδου των μαθητών, διασφαλίζει ομαλούς ρυθμούς στη μετάδοση και αφομοίωση της ύλης.
  • Διδακτικό προσωπικό. Η πολυετής εμπειρία των καθηγητών στη διδασκαλία σε συνδυασμό με την άριστη ειδίκευση ανά αντικείμενο και μάθημα, διαμορφώνουν την κατάλληλη υποδομή των μαθητών, ώστε να ανταποκριθούν με απόλυτη επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις.
  • Μηδενική αφετηρία ύλης. Ο ΣΤΟΧΟΣ αναλαμβάνει την απόλυτη ευθύνη και δεσμεύεται για την κάλυψη οποιουδήποτε κενού έχει δημιουργηθεί από τα προηγούμενα έτη στους μαθητές.
  • Προγραμματισμός & Χρονοδιάγραμμα ύλη. Ακολουθείται αυστηρός προγραμματισμός της ύλης (ανά μάθημα) βάσει χρονοδιαγράμματος για την έγκαιρη κι έγκυρη ολοκλήρωσή της, καθώς και προσωπικό coaching του κάθε μαθητή, ώστε να διαχειρίζεται αποδοτικά τον χρόνο μελέτης του.
  • Οι υψηλής αισθητικής εγκαταστάσεις. Οι εγκαταστάσεις του δικτύου χαρακτηρίζονται για τη λειτουργικότητά τους, δημιουργώντας ένα περιβάλλον ιδανικών συνθηκών που συμβάλει θετικά στην ψυχολογία των μαθητών.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΣΤΟΧΟΣ