Φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ: Επενδύοντας στη γνώση!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 26 Απριλίου 2021
Φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ: Επενδύοντας στη γνώση!

Τα φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ, με παρουσία σε Αθήνα, Πειραιά και Πάτρα, έχουν χαράξει τη δική τους πορεία στον χώρο της εκπαίδευσης και με σύμμαχο την αγάπη κι εμπιστοσύνη γονέων και μαθητών, ξεκινούν την ανάπτυξη μέσω franchising.

Για τον λόγο της επιτυχίας τους, μίλησαν στο FRANCHISE SUCCESS o Τάσος και Γιώργος Γιαννακόπουλος, Managers της εταιρείας. «Πρώτα απ ‘όλα σεβόμαστε τον γονιό, τον κόπο του, το όνειρο που έχει να καμαρώσει το παιδί του στο ανεπιστήμιο και κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. παλαιοί μαθητές του φροντιστηρίου, απόφοιτοι νομικής, φιλολογίας, ψυχολογίας και άλλων θεωρητικών σχολών, επιστρέφουν στον ΣΤΟΧΟ, καθώς γνωρίζουν από πρώτο χέρι την εξαιρετική δουλειά και προετοιμασία που πραγματοποιούμε, μένοντας προσηλωμένοι σε έναν και μόνο στόχο. Στην εισαγωγή των παιδιών στο ανεπιστήμιο. Μάλιστα, πολλοί μαθητές που στοχεύουν σε υψηλόβαθμες σχολές θετικής κατεύθυνσης, μάς επιλέγουν μόνο και μόνο για να παρακολουθήσουν μαθήματα όπως η έκθεση, τα οποία είναι υποχρεωτικά και για τις 3 κατευθύνσεις (θεωρητική, θετική και τεχνολογική).», αναφέρουν.

Ο ΣΤΟΧΟΣ δεν είναι το φροντιστήριο που θα λειτουργήσει υποστηρικτικά, για έναν καλύτερο βαθμό τετραμήνου. Από την πρώτη ημέρα που έρχεται ο μαθητής στα φροντιστήρια του δικτύου, προετοιμάζεται κατάλληλα, ώστε να εισαχθεί στην πρώτη επιλογή σχολής που έχει βάλει στόχο. Για αυτό, σημαντικό ρόλο παίζουν οι καθηγητές, οι οποίοι, ανάλογα την ειδικότητά τους, πραγματοποιούν και το αντίστοιχο μάθημα, ώστε να υπάρχει απόλυτη εξειδίκευση και επιτυχία!

stoxos frontistiria ekpaideusi

Τα οφέλη των συνεργατών

Βασική προϋπόθεση για την επιτυχία των συνεργατών του φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ, είναι να διαθέτουν αγάπη για το αντικείμενο και μεράκι. Δεν είναι απαραίτητο να είναι οι ίδιοι εκπαιδευτικοί, όμως η ενεργή εμπλοκή τους στις λειτουργίες του φροντιστηρίου είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Από την έμπειρη ομάδα του ΣΤΟΧΟΣ, ο συνεργάτης μαθαίνει όλα εκείνα τα μικρά αλλά πολύ σημαντικά μυστικά για την επιτυχημένη λειτουργία του δικού του φροντιστηρίου. Με ποιον τρόπο θα πρέπει να επικοινωνεί με τους γονείς και τους μαθητές, το πώς να διαχειρίζεται τις ιδιαιτερότητες του κάθε ανθρώπου που εισέρχεται στο γραφείο του. Όλες αυτές τις δεξιότητες και τα soft skills που απόκτησε η ομάδα του ΣΤΟΧΟΣ μέσα από εμπειρία ετών, ο franchisee τα αποκτά εκ των προτέρων, με την έναρξη της συνεργασίας, γεγονός που τον βοηθά να προστατέψει την επένδυσή του.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΣΤΟΧΟΣ