Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ: Η επιχειρηματική πρόταση που δημιουργεί “φρέσκιες” συνεργασίες

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 17 Φεβρουαρίου 2023
Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ: Η επιχειρηματική πρόταση που δημιουργεί “φρέσκιες” συνεργασίες

Μετρώντας 75 χρόνια ισχυρής παρουσίας στην αγορά, ο Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στον χώρο της παρασκευής και διάθεσης προϊόντων άρτου και ζαχαροπλαστικής. Με βασικά χαρακτηριστικά την απόλυτη προσήλωση στην παράδοση, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση του καταναλωτή, αποτελεί ελκυστική επιχειρηματική πρόταση για τους franchisees που θέλουν να αφήσουν το δικό τους αποτύπωμα στο κλάδο.

Ο Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ είναι ένας πολυχώρος εστίασης, που διαθέτει τεράστια ποικιλία άρτου, αρτοσκευασμάτων, ελαφρών γευμάτων, μαγειρεμένου φαγητού, γλυκών, καφέ και χυμών, καθώς και μια ευρεία γκάμα καταναλωτικών αγαθών, ποτών και συσκευασμένων τροφίμων, με σκοπό να εξυπηρετούν 365 μέρες τον χρόνο. Τα 120 καταστήματα χαρακτηρίζει η φιλοσοφία του one-stop shop, ικανοποιώντας απόλυτα τους επισκέπτες καθημερινά από νωρίς το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Φούρνοι ΒΕΝΕΤΗ

Ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση

Η εταιρεία δημιούργησε τα μοντέλα των καταστημάτων της με μοναδικό γνώμονα την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, όπου οι πελάτες θα μπορούν να  βρίσκουν αυτό που θέλουν. Αρχικά το ΒΕΝΕΤΗ Food Hall είναι το κατάστημα ορόσημο που καθιερώθηκε ως το μοντέρνο ελληνικό αρτοποιείο, ανοιχτής διαρρύθμισης, το οποίο προσφέρει πληθώρα επιλογών για ψωμί, αρτοσκευάσματα, πίτες, sandwiches, γεύματα, cakes, γλυκά, παγωτό και καφέ.

Σε ό,τι αφορά το ΒΕΝΕΤΗ 1948, διαθέτει μια ευρύχωρη σάλα καφέ, αντιπροσωπευτικό της ελληνικής φιλοξενίας. Το φιλικό προσωπικό καλωσορίζει με χαμόγελο τους επισκέπτες που επιθυμούν ένα μικρό διάλειμμα στην πόλη για να χαλαρώσουν και να πιούνε καφέ, ή ακόμη και να εργαστούν στο φορητό υπολογιστή τους, απολαμβάνοντας συγχρόνως τα φημισμένα snacks και τα γεύματα ΒΕΝΕΤΗ.

Φούρνοι ΒΕΝΕΤΗ

Ασφάλεια και εμπιστοσύνη 

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, CEO της εταιρείας ΒΕΝΕΤΗ, μίλησε για τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή: «Ο τρόπος ζωής αλλάζει συνεχώς. O σύγχρονος καταναλωτής δέχεται διαρκώς νέες επιρροές και οι επιχειρήσεις είναι υποχρεωμένες να προσαρμόζονται σε αυτές. Για παράδειγμα, ο μέσος Έλληνας καταναλωτής  συνήθιζε να παίρνει μεσημεριανό γεύμα, το οποίο συνόδευε με ψωμί κι έπινε μόνο ένα καφέ την ημέρα. Στη σημερινή κατάσταση, ο καταναλωτής δεν γευματίζει το μεσημέρι σπίτι του, προμηθεύεται έτοιμα γεύματα για το γραφείο και πίνει 4 καφέδες τη μέρα».

Σχετικά με το ποια είναι τα στοιχεία της πρότασης franchise Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ, που την καθιστούν τόσο ελκυστική, ο κ. Μονεμβασιώτης αναφέρει: «Η ασφάλεια του επενδυτή ότι συνεργάζεται με μια εταιρεία που θα τον υποστηρίξει από την αρχή μέχρι το τέλος. Όταν ένας franchisee μπαίνει στην οικογένεια ΒΕΝΕΤΗ νιώθει ασφάλεια και εμπιστοσύνη».

 

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΕΝΕΤΗ