Φούρνοι Βενέτη: Επένδυση με τη σιγουριά ενός μεγάλου brand name

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 21 Νοεμβρίου 2023
Φούρνοι Βενέτη: Επένδυση με τη σιγουριά ενός μεγάλου brand name

Οι φούρνοι Βενέτη έχουν στην πλάτη τους μια ιστορία 75 και πλέον χρόνων, έχοντας κατακτήσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών σε όλη την Ελλάδα, μετρώντας πλέον 120 καταστήματα. To όνομα Βενέτη έχει συνδυαστεί με το καλό και ποιοτικό ψωμί και μια τεράστια ποικιλία αρτοσκευασμάτων, ελαφρών γευμάτων, μαγειρεμένου φαγητού, γλυκών, καφέ και χυμών καθώς και μια ευρεία γκάμα καταναλωτικών αγαθών, ποτών και συσκευασμένων τροφίμων.

Με βασικά χαρακτηριστικά την απόλυτη προσήλωση στην παράδοση, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση του καταναλωτή, η πρόταση Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ απευθύνεται σε όσους θέλουν να αφήσουν το δικό τους αποτύπωμα σε έναν ασφαλή κλάδο που τα προϊόντα του έχουν πάντα ζήτηση.

Οι φούρνοι Βενέτη προσφέρουν τους συνεργάτες franchisees ισχυρά πλεονεκτήματα. Ο όμιλος διασφαλίζει την επιτυχία και την κερδοφορία των επιχειρηματικών μονάδων, εφόσον υπάρξει πλήρης εναρμόνιση και ένταξη στο σύστημα ΒΕΝΕΤΗ. Με πολυεπίπεδη και σωστά οργανωμένη εσωτερική δομή, η μητρική εταιρεία παρέχει:

  • Αρχική εκπαίδευση του franchisee και της ομάδας των συνεργατών του.
  • Έρευνα και Ανάπτυξη και δημιουργία νέων προϊόντων.
  • Δίκτυο Υποστήριξης (παραγωγής προϊόντων, ροφημάτων, λειτουργίας καταστημάτων).
  • Υποστήριξη marketing.
  • Πανελλαδική διαφήμιση.
  • Συνεχόμενη εκπαίδευση προσωπικού.
  • Εφαρμόζει ένα επιτυχημένο μοντέλο franchise, γνωρίζει τις ανάγκες των franchisees και ακολουθεί ένα ολιστικό σύστημα υποστήριξης.

Vneti-fournos-franchise

Η ομάδα της Βενέτης τοποθετεί στην αγορά νέα, εξελιγμένα καταστήματα και concepts:

Το ΒΕΝΕΤΗ Food Hall είναι το κατάστημα ορόσημο, που καθιερώθηκε ως το μοντέρνο ελληνικό αρτοποιείο, ανοιχτής διαρρύθμισης, το οποίο προσφέρει πληθώρα επιλογών για ψωμί, αρτοσκευάσματα, πίτες, sandwiches, γεύματα, κέικ, γλυκά, παγωτό και καφέ.

Το ΒΕΝΕΤΗ 1948 διαθέτει ένα κομψό σαλόνι καφέ, αντιπροσωπευτικό της ελληνικής φιλοξενίας. Το φιλικό προσωπικό των καταστημάτων μας, καλωσορίζει με χαμόγελο τους επισκέπτες που επιθυμούν ένα μικρό διάλειμμα στην πόλη για να χαλαρώσουν και να πιούνε καφέ, ή ακόμη και να εργαστούν στο φορητό υπολογιστή τους, απολαμβάνοντας συγχρόνως τα φημισμένα snacks και τα γεύματα ΒΕΝΕΤΗ.

Οι φούρνοι Βενέτη προσφέρουν τους συνεργάτες franchisees ισχυρά πλεονεκτήματα.

Ο ιδανικός franchisee του ΒΕΝΕΤΗ είναι κάθε άνθρωπος με ευχάριστη προσωπικότητα που έχει αποφασίσει να πάρει την ζωή του στα χέρια του, δημιουργώντας τη δική του επιχείρηση.

Διαθέτει ανοιχτό μυαλό, δυναμική κι ευελιξία και χαρακτηρίζεται από ομαδικό πνεύμα, ενθουσιασμό, όρεξη για δουλειά και αγάπη για τον κλάδο της εστίασης. Η καλή επικοινωνία, η προσαρμοστικότητα, η ανθεκτικότητα και η δημιουργικότητα είναι δεξιότητες, που αν τις διαθέτει, θα αποδειχθούν πολύτιμες, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την αποτελεσματικότητα της εργασίας του.

Η εμπειρία ή η προϋπηρεσία στον κλάδο είναι επιθυμητή, ενώ κρίνεται απαραίτητη η απασχόληση του franchisee στο κατάστημα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΕΝΕΤΗ