Ευέλικτο μενού με οφέλη από το Mr. Dim

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 18 Απριλίου 2018
Ευέλικτο μενού με οφέλη από το Mr. Dim

Όταν πρόκειται για την εστίαση, κανείς δεν θέλει να έχει μπροστά του έναν τεράστιο και αχανή κατάλογο. Ούτε ο πελάτης ούτε ο επιχειρηματίας!

Το Mr. Dim, η μοντέρνα asian eatery με τον casual χαρακτήρα, παρουσιάζει ένα μενού μαζεμένο και ευέλικτο που αποτελεί ένα ισχυρό πλεονέκτημα για το κατάστημα.

Ποια είναι τα οφέλη του;

Με έναν κατάλογο στοχευμένο που δεν «φλυαρεί», το Mr. Dim αποτελεί ένα εστιατόριο εύκολο στη διαχείριση, καθώς οι διαδικασίες παραγωγής είναι αυτοματοποιημένες. Με αυτό τον τρόπο, ο franchisee είναι σίγουρος ότι κάθε φορά οι συνταγές θα εκτελούνται με ακρίβεια παρουσιάζοντας πάντα το ίδιο νόστιμο και ποιοτικό αποτέλεσμα.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα που προσφέρει ο μαζεμένος κατάλογος του Mr Dim είναι ότι ο franchisee δεν χρειάζεται να προσλάβει εξειδικευμένο προσωπικό για την κουζίνα του. Χάρη στις αυτοματοποιημένες διαδικασίες και έναν κατάλογο με τον οποίο δε χάνουν το μέτρημα, οι μάγειρες του Mr. Dim μαθαίνουν τις συνταγές με ακρίβεια χωρίς κόπο, ενώ παράλληλα δουλεύουν με ταχύτητα. Οι επισκέπτες του Mr. Dim σερβίρονται πάντα χωρίς καθυστέρηση, ακόμα και τις ώρες αιχμής που ο όγκος των παραγγελιών είτε για sit in είτε για delivery και takeaway φαίνεται «βουνό». Τα πιάτα του καταλόγου είναι επιλεγμένα και αυθεντικά, χωρίς να είναι πολυσύνθετα.  Έτσι, μειώνεται ο χρόνος παραγωγής αλλά και ο αριθμός προσωπικού.

Παράλληλα, τα πιάτα του εστιατορίου συγκεντρώνουν αυθεντικές συνταγές από 6 ασιατικές χώρες προσφέροντας την απαραίτητη ποικιλία, σε έναν κατάλογο που δεν κουράζει και δεν μπερδεύει το κοινό.

Τι άλλο σημαίνει όμως ένας ευέλικτος και «μικρός» κατάλογος; Καλύτερος έλεγχος των καθημερινών αγορών, άρα μικρότερο food cost. Χωρίς να κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα και τη γεύση των πιάτων του, το Mr. Dim αποτελεί ένα εστιατόριο που βοηθάει τον franchisee να επιτύχει κερδοφορία και αποδοτικότητα χωρίς μεγάλες απαιτήσεις.