Έρχεται καινούριο κατάστημα BRWNE Brow Bar στη Νέα Σμύρνη

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 12 Μαρτίου 2024
Έρχεται καινούριο κατάστημα BRWNE Brow Bar στη Νέα Σμύρνη

Ένα καινούριο κατάστημα BRWNE Brow Bar θα ανοίξει τις πόρτες του στη Νέα Σμύρνη. Το εξαιρετικά δημοφιλές δίκτυο εξειδικευμένων υπηρεσιών περιποίησης που αναπτύσσεται μέσω franchising, εντάσσει στην οικογένειά του ακόμη ένα κατάστημα – πάντα με τη συμβολή της THE FRANCHISE CO. Από το 2014 και την άφιξη του στην αγορά της ομορφιάς της Ελλάδας, το BRWNE άνοιξε μια νέα κατηγορία με πρωταγωνιστή την περιποίηση και τη μορφοποίηση φρυδιών, που απευθύνεται σε άτομα κάθε φύλου, κάθε ηλικίας. Ξεπερνώντας όλες τις προκλήσεις με επιτυχία, το BRWNE Brow Bar έχει χτίσει μια BRWNE κοινότητα, τα μέλη της οποίας το εμπιστεύονται με κλειστά μάτια για την περιποίηση του προσώπου και των φρυδιών τους.

Η ιδανική πρόταση για τον νέο franchisee

Το BRWNE Brow Bar είναι ένα concept υψηλής διαχρονικότητας που συνδυάζει την ομορφιά και τη μόδα μέσα από εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσφέρουν στον πελάτη ακριβώς αυτό που χρειάζεται. Συνιστά την ιδανική πρόταση franchise για τον νέο συνεργάτη franchisee που θέλει να εισχωρήσει στον χώρο της ομορφιάς και της μόδας με μια απόλυτα κερδοφόρα και διαφοροποιημένη επιχείρηση. O νέος συνεργάτης franchisee νιώθει αμέσως ασφάλεια καθώς η ομάδα του BRWNE είναι πάντα δίπλα του για ό,τι χρειαστεί και του μεταλαμπαδεύει όλη την εξειδικευμένη γνώση και τις τεχνικές πωλήσεων και υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας αφενός το απόλυτο service etiquette και αφετέρου την ενιαία εικόνα σε όλα τα καταστήματα του δικτύου.

BRWNE Brow Bar κατάστημα merchandise

Η αγορά της ομορφιάς ήταν, είναι και θα είναι εξαιρετικά κερδοφόρα, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες ανέλιξης. Το BRWNE brow bar εισέρχεται σε αυτή τη δυναμική αγορά με ένα concept έντονης διαφοροποίησης, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στον χώρο της ομορφιάς στην Ελλάδα. Έχει λοιπόν σχεδιάσει μια επιχειρηματική πρόταση που θέτει εκ νέου τα θεμέλια στην επιχειρηματικότητα, καθώς διαθέτει:

• Ένα πολύ ισχυρό brand name.
• Μια BRWNE κοινότητα που το εμπιστεύεται καθημερινά για την περιποίηση του προσώπου.
• Καθετοποιημένο σύστημα τροφοδοσίας πρώτων υλών.
• Οφέλη εξειδικευμένου καταστήματος σε επίπεδο απλότητας λειτουργίας, εύρεσης προσωπικού και δομής κερδοφορίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το BRWNE Brow bar αναδείχθηκε νικητής στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS, λαμβάνοντας το βραβείο GOLD WINNER BEAUTY & WELLNESS FRANCHISE 2023, για τη συμβολή του στον χώρο του franchising, στον κλάδο της ομορφιάς και της ευεξίας καθώς και στην επιχειρηματική κοινότητα συνολικά.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BRWNE BROW BAR