Επιχειρηματική ευκαιρία η πρόταση franchise ΗοοKah Joy

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 02 Ιουλίου 2021
Επιχειρηματική ευκαιρία η πρόταση franchise ΗοοKah Joy

To ΗοοKah Joy προσφέρει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση franchise αποτελώντας μιας πρώτης τάξεως επιχειρηματική ευκαιρία με διαχρονικότητα και υψηλή κερδοφορία. Το franchise ΗοοKah Joy δίνει την ευκαιρία στον υποψήφιο συνεργάτη να μπει σε μια αγορά με υψηλό ρυθμό ανάπτυξης.

Συγκεκριμένα το μέγεθος της αγοράς καπνού και ναργιλέ 2020 αυξάνεται ραγδαία με CAGR(ετήσιο ποσοστό ανάπτυξης) 9,9%. Το 2019, το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς καπνού και ναργιλέ ήταν 19 εκατομμύρια ευρώ και αναμένεται να φθάσει τα 37 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το τέλος του 2026.

ΗοοKah Joy franchise

Επαναληψιμότητα και σταθερές σχέσεις με τον πελάτη

Το ΗοοKah Joy απευθύνεται στους λάτρεις του ναργιλέ που είναι ενημερωμένοι και αναζητούν τα πιο ποιοτικά προϊόντα. Στο ΗοοKah Joy μπορούν να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους αυτή. Η ομάδα του ΗοοKah Joy είναι πάντα έτοιμη να προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση καθώς γνωρίζει ότι η σχέση με τον πελάτη ξεκινάει από τη στιγμή, που θα αγοράσει τον ναργιλέ του.

Ο ναργιλές εκτός από το βασικά εξαρτήματα χρειάζεται και κάποια περιφερειακά αξεσουάρ όπως καπνό, κάρβουνα, πιπάκια κ.α. Και σε αυτό το ΗοοKah Joy βρίσκεται δίπλα στον καταναλωτή καθώς διαθέτει μια πλούσια γκάμα σε αξεσουάρ και ανταλλακτικών ναργιλέ. Η αδιαμφισβήτητη ποιότητα των προϊόντων ΗοοKah Joy είναι εκείνη που δημιουργεί ισχυρές σχέσεις με τον πελάτη, ο οποίος ξέρει ότι το ΗοοKah Joy είναι ο παράδεισος του ναργιλέ.

hookah joy franchise

Συνεργασία με τους ειδικούς

Για τους ανθρώπους του Hookah Joy, ο ναργιλές είναι απλά μια εμπορική συναλλαγή. Ο ναργιλές αφορά μια ολόκληρη φιλοσοφία, τρόπος ζωής που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία. Όλη αυτή τη φιλοσοφία και την τεχνογνωσία θέλει να μοιραστεί η ομάδα του Hookah Joy με τους νέους της συνεργάτες, οικοδομώντας ένα δυνατό και πετυχημένο δίκτυο.

H επιχειρηματική πρόταση franchise Hookah Joy έχει στο επίκεντρο το όφελος και την ευημερία του συνεργάτη. Σε ένα περιβάλλον που του προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια και εργαλεία, ο νέος συνεργάτης νιώθει ασφάλεια και είναι έτοιμος να οδηγήσει την επιχείρησή του στην επιτυχία.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

HOOKAH JOY