Επιτυχημένα εγκαίνια για το Mon Kooloor στον Εύοσμο

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 21 Ιανουαρίου 2022
Επιτυχημένα εγκαίνια για το Mon Kooloor στον Εύοσμο

Με ενθουσιασμό και επιτυχία έκλεισε η πρώτη μέρα για το νέο κατάστημα του Mon Kooloor στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Σήμερα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του καταστήματος με franchisees και επισκέπτες να δηλώνουν ότι βίωσαν μια εκπληκτική εμπειρία.

Αν και η ημέρα ήταν ιδιαίτερα απαιτητική και έντονη, ένας εκ των δύο franchisees, ο κ. Γιώργος Χατζηπαναγής, μας μετέδωσε τον παλμό αυτής της πρώτης μέρας λειτουργίας του νέου καταστήματος.

mon kooloor euosmos (2)

Ποια είναι οι εντυπώσεις από την πρώτη μέρα λειτουργίας;

Ήταν μια τρομερή εμπειρία, αυτό που ζήσαμε ήταν κάτι το εκπληκτικό και το μοναδικό. Ανυπομονούσαμε για αυτήν την μέρα και ήταν ακριβώς έτσι όπως την είχαμε φανταστεί. Όλα λειτούργησαν σωστά, ήρθε πολύ κόσμος να μας γνωρίσει. Νιώθουμε απέραντη χαρά και ελπίζουμε και οι επόμενες μέρες να είναι έτσι.

Ποια ήταν τα σχόλια του κόσμου; 

Οι επισκέπτες ενθουσιάστηκαν με την εικόνα του μαγαζιού και θέλησαν να μπουν στο μαγαζί να δοκιμάσουν. Λάβαμε πολύ καλά σχόλια για το κατάστημα, για τον καφέ, για το προϊόν, την διάθεση και γενικά για όλο το concept του Mon Kooloor. Ακόμα και εκείνοι που δεν το γνώριζαν, έφυγαν με πολύ καλές εντυπώσεις, χαμογελαστοί και ικανοποιημένοι.

mon kooloor euosmos (2)

Αν και εγκαίνια, μας είπατε ότι όλα λειτούργησαν σωστά. Τι βοήθησε εσάς και την ομάδα σας για να είστε έτοιμοι;

Η ομάδα μας αποτελείται από εξαιρετικά άτομα με διάθεση για δουλειά. Όλη η ομάδα πριν ανοίξει το κατάστημα πέρασε 12ημερη εκπαίδευση στην Αθήνα. Δίπλα σε εξαιρετικούς εκπαιδευτές πήραν τις σωστές βάσεις ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της δουλειάς. Αποτέλεσμα της ουσιαστικής εκπαίδευσης ήταν η εκπληκτική τους απόδοση σήμερα. Όσον αφορά τον συνεργάτη μου, Παναγιώτη Ιμαμίδη και μένα, νιώθουμε έτοιμοι και ασφαλείς γιατί έχουμε δίπλα μας μια εταιρεία που είναι συνεχώς στο πλευρό μας για να μας δώσει λύσεις και απαντήσεις στο οτιδήποτε συμβεί.

Ποια είναι τα συναισθήματα μας που ανοίξατε το δικό σας κατάστημα;

Νιώθω χαρούμενος και ενθουσιασμένος. Αν και ποτέ μέχρι τώρα, δεν είχα δική μου επιχείρηση και δεν είχα σχέση με το χώρο νιώθω πολύ αισιόδοξος κα ασφαλής. Ο κόσμος αγαπάει το προϊόν. Θα σταματήσει με το αυτοκίνητο ή καθώς περνάει με πόδια, για να μπει στο κατάστημα. Νιώθω ασφάλεια για το μέλλον και πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά το κατάστημα.

 

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MON KOOLOOR