Ένα hotspot όπου συναντιούνται φίλοι που δεν έχουν γνωριστεί ακόμα!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 13 Οκτωβρίου 2021
Ένα hotspot όπου συναντιούνται φίλοι που δεν έχουν γνωριστεί ακόμα!

Στην Κύπρο ένα είναι το στέκι για μπύρα, καλό φαγητό και διασκέδαση: το Malthouse Beer & Food. Σε έναν οικείο και φιλικό χώρο με ροκ ατμόσφαιρα, το Malthouse Beer & Food υποδέχεται καθημερινά ντόπιους αλλά και πολλούς τουρίστες που θέλουν να απολαύσουν μοναδικές μπύρες, λαχταριστά burgers και να διασκεδάσουν υπό τους ήχους ροκ μουσικής. Σε μια συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά, το Malthouse Beer & Food αποτελεί μια διαχρονικά κερδοφόρα και ολοκληρωμένη πρόταση που είναι κατάλληλη για κάθε περιοχή.

Malthouse Beer Food

Το μέρος που θες να επισκέπτεσαι ξανά και ξανά

Η ομάδα του Malthouse Beer & Food έχει συνθέσει έναν ιδιαίτερο χώρο που αμέσως γίνεται ο χώρος σου. Η εξαιρετική φιλοξενία, το φιλικό περιβάλλον, το εκπαιδευμένο προσωπικό που είναι πρόθυμο να βοηθήσει, σε συνδυασμό με την μεγάλη γκάμα μενού, είναι λόγοι που το Malthouse Beer & Food έχει δημιουργήσει ήδη πιστό κοινό.

Το Malthouse Beer & Food καθημερινά υποδέχεται επισκέπτες από όλο τον κόσμο, χτίζοντας τη δική του κοινότητα η οποία με τη σειρά της διαδίδει τη μοναδική εμπειρία που βιώνει σε φίλους, σε κριτικές, στο διαδίκτυο. Αυτή η αύξηση της δημοτικότητας του Malthouse σε συνδυασμό με την επιθυμία του κοινού, να έρθει το κατάστημα στη δική του περιοχή, οδήγησε την ομάδα του Malthouse να ξεκινήσει την ανάπτυξη του μέσω συνεργασιών franchise.

malthhouse 3

Η επιχειρηματική πρόταση Malthouse Beer N‘ Food

Η επιτυχία του έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Κύπρου και η εταιρεία είναι έτοιμη να μοιραστεί τα μυστικά της επιτυχίας με νέους συνεργάτες. Μέσα από χρόνια εμπειρίας στην εστίαση, η ομάδα του Malthouse Beer n’ Food έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο concept, τυποποιώντας τις διαδικασίες και τα συστήματα ώστε ο franchisee, από την έναρξη, να μπορεί να λειτουργεί με ευκολία και γνώση μια επιτυχημένη επιχείρηση.

Το σύστημα Malthouse Beer & Food βασίζεται σε ένα δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο και γρήγορα ο franchisee μπορεί να φτάσει στην κερδοφορία.

 

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MALTHOUSE Beer n’ Food