Εκπαιδευτήρια εν-τάξη: Tο επιχειρηματικό σου βήμα πάνω σε γερές βάσεις

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 28 Σεπτεμβρίου 2020
Εκπαιδευτήρια εν-τάξη: Tο επιχειρηματικό σου βήμα πάνω σε γερές βάσεις

Τα τελευταία 23 χρόνια τα εκπαιδευτήρια εν-τάξη δραστηριοποιούνται στον χώρο της εκπαίδευσης, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των μαθητών. Μάλιστα, το διάστημα 2019-2020, 1.040 οικογένειες εμπιστεύτηκαν στα εν-τάξη το μέλλον των παιδιών τους.

en-taksi-franchise-ekpaideusi

Στη μακρόχρονη πορεία τους, τα εκπαιδευτήρια εν-τάξη έχουν έναν και μοναδικό στόχο, την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης. Φιλοδοξία τους είναι να μεταγγίσουν την αγάπη για τη γνώση και παράλληλα να καθοδηγήσουν σωστά τον υποψήφιο συνεργάτη – franchisee στην επίτευξη του βέλτιστου εκπαιδευτικού αποτελέσματος.

Στα εκπαιδευτήρια εν-τάξη, ο κάθε μαθητής αποτελεί ξεχωριστή προσωπικότητα και λαμβάνει υποστήριξη σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας του. Μελετώντας σε ένα περιβάλλον ευχάριστο και λειτουργικό με τη συνδρομή ενός καταρτισμένου επιτελείου καθηγητών αλλά και των έγκυρων επιστημονικών συγγραμμάτων των εν-τάξη, το παιδί όχι μόνο διαμορφώνει αλλά και υλοποιεί τους στόχους του.

en-taksi-franchise-ekpaideusi

Η άρτια οργάνωση των φροντιστηρίων του δικτύου, η πείρα, η υπομονή των καθηγητών και η διάθεσή τους να σταθούν δίπλα στον κάθε μαθητή ξεχωριστά αποτελούν εγγυήσεις επιτυχίας.

Θες να μάθεις περισσότερα για την πρόταση franchise των εν-τάξη και τις ευκαιρίες που σου προσφέρουν στον κλάδο της εκπαίδευσης; Ενημερώσου, συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας, εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΕΝ-ΤΑΞΗ