Εκπαιδευτικός Όμιλος Πουκαμισάς: Άνω του 30% η αύξηση των μαθητών το 2021

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 24 Ιουνίου 2021
Εκπαιδευτικός Όμιλος Πουκαμισάς: Άνω του 30% η αύξηση των μαθητών το 2021

Εκπαιδευτικός Όμιλος Πουκαμισάς αναδείχθηκε GOLD WINNER Education & Training Franchise, στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2021, καθώς επέτυχε ανάπτυξη στον κλάδο του, διατηρώντας την ποιότητα των εκπαιδευτικών υπηρεσιών που προσφέρει.

Εκπαιδευτικός Όμιλος Πουκαμισάς

Για όλους εμάς στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Πουκαμισάς, αυτό το βραβείο λειτουργεί ως ακόμη ένα κίνητρο για να συνεχίσουμε να στεκόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δίπλα στους συνεργάτες μας, διατηρώντας και βελτιώνοντας συνεχώς τις παρεχόμενες προς αυτούς υποστηρικτικές υπηρεσίες.

Αθανάσιος Πουκαμισάς, Διευθύνων Σύμβουλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου Πουκαμισάς

frontistiria-poykamisas-franchise1

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους διοργανωτές των THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS για αυτήν τη βράβευση. Πάντοτε, μία ηθική αμοιβή σε χαροποιεί και σου δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσεις την πορεία σου. Για όλους εμάς στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Πουκαμισάς, αυτό το βραβείο λειτουργεί ως ακόμη ένα κίνητρο για να συνεχίσουμε να στεκόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δίπλα στους συνεργάτες μας, διατηρώντας και βελτιώνοντας συνεχώς τις παρεχόμενες προς αυτούς υποστηρικτικές υπηρεσίες με στόχο καθημερινά, να αισθάνονται δικαιωμένοι και χαρούμενοι για την επιλογή της συνεργασίας μας», δηλώνει ο Αθανάσιος Πουκαμισάς, Διευθύνων Σύμβουλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου.

O Εκπαιδευτικός Όμιλος Πουκαμισάς, τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει εντυπωσιακή ανάπτυξη. Ποιες πρακτικές ακολουθήσατε για να πετύχετε αυτό το αποτέλεσμα;

Η ανάπτυξή μας, θεωρούμε ότι πρωτίστως, οφείλεται στον τρόπο λειτουργίας του δικτύου των Φροντιστηρίων μας και στην ποιότητα των εκπαιδευτικών μας υπηρεσιών. Λειτουργούμε τα Φροντιστήριά μας με πολύ αυστηρά ποιοτικά standards και αυτό είναι κάτι που έχει περάσει στη συνείδηση της κοινής γνώμης. Παράλληλα, επενδύουμε πάρα πολύ υψηλούς πόρους σε Πανελλαδική διαφήμιση – πάνω από 250.000 ευρώ ετησίως – με αποτέλεσμα το Brand name Πουκαμισάς να είναι πλέον πολύ γνωστό και όποιος ενδιαφέρεται να λειτουργήσει κάποιο Φροντιστήριο με τη μέθοδο του franchising καταρχάς, να απευθύνεται σε εμάς. Τέλος, λειτουργούμε ένα πολύ οργανωμένο τμήμα Ανάπτυξης, στελεχωμένο με πολύ έμπειρα στελέχη του χώρου του franchising, το οποίο «τρέχει» όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ανάπτυξη του δικτύου μας, με πολύ οργάνωση, μεράκι, γνώση και συνέπεια.

frontistiria-poykamisas-franchise

Τι αλλαγές έφερε στον χώρο της εκπαίδευσης η πανδημία Covid-19;

Οι αλλαγές που έφερε ήταν ραγδαίες. Πάρα πολύ γρήγορα, όλος ο κλάδος μας, προσαρμόστηκε στα διαδικτυακά μαθήματα. Θεωρούμε ότι εμείς αντεπεξήλθαμε με μεγαλύτερη επιτυχία σε αυτήν την τεράστια πρόκληση. Γενικά η εκπαίδευση, ως κλάδος, για ακόμη μία φορά, φάνηκε ανθεκτική. Τόσο η οικονομική κρίση, όσο και η υγειονομική, δεν μας επηρέασε όσο άλλους κλάδους, καθώς η εκπαίδευση και το μέλλον των παιδιών, δεν μπορεί να σταματήσει με οποιαδήποτε δυσκολία περνάμε ως κοινωνία. Εμείς ως Όμιλος, σταθήκαμε δίπλα σε όλους τους συνεργάτες μας, τους στηρίξαμε και τους βοηθήσαμε με κάθε τρόπο, παρέχοντας όλη την τεχνογνωσία μας. Εδώ και χρόνια, λειτουργούσαμε ήδη διαδικτυακό φροντιστήριο και γνωρίζαμε το αντικείμενο της τηλεκπαίδευσης. Αυτό θεωρούμε ότι αντικατοπτρίζεται και στους αριθμούς, αφού το 2021, η αύξηση του πλήθους των μαθητών μας, ξεπέρασε το 30% και για τη νέα σχολική χρονιά λειτουργούμε ήδη 8 νέα Φροντιστήρια.

frontistiria-poykamisas-franchise2

Πώς προσαρμόστηκε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Πουκαμισάς στις νέες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία;

Στις νέες συνθήκες της Πανδημίας, προσαρμοστήκαμε «εκμεταλλευόμενοι» τις διαχρονικές αξίες μας. Την εργατικότητα, την οργάνωση, τη συνέπεια, τη σοβαρότητα και την ομαδοσυνεργατικότητα. Στο εκπαιδευτικό κομμάτι, προσαρμοστήκαμε άμεσα στις νέες ανάγκες της τηλεκπαίδευσης. Μεταλαμπαδεύσαμε άμεσα την τεχνογνωσία μας σε όλο το δίκτυο και προσαρμοστήκαμε στα νέα δεδομένα. Στον επιχειρηματικό τομέα πάλι, πορευτήκαμε με συνέπεια και σοβαρότητα, όπως κάνουμε εδώ και 32 χρόνια. Συνεχίσαμε να λειτουργούμε τα Φροντιστήριά μας πλήρως, διαδικτυακά, προσαρμόζοντας όλες τις υπηρεσίες μας στα νέα δεδομένα και επιδεικνύοντας υπευθυνότητα απέναντι στους μαθητές μας, τους γονείς και κηδεμόνες, τους συνεργάτες και τους καθηγητές μας. Έτσι, πιστεύουμε ότι σιγά, σιγά βγαίνουμε από αυτή τη μάχη, ακόμα πιο δυνατοί, ενωμένοι και ισχυροί.

poukamisas-franchise-success-awards-2021

Ποια στοιχεία της πρότασης franchise του Εκπαιδευτικού Ομίλου Πουκαμισάς θωρείτε πως είναι κρίσιμα για την επιτυχία;

Τα στοιχεία της πρότασής μας, που είναι κρίσιμα είναι η αμέριστη υποστήριξή μας στους συνεργάτες μας, που στα δύσκολα, καθίσταται ακόμη πιο αναγκαία. Εμείς, προσφέρουμε αληθινή υποστήριξη στους συνεργάτες, η οποία τώρα είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ. Στα γραφεία της Κεντρικής μας Διοίκησης στην Αργυρούπολη, σε ένα κτίριο εμβαδού 800 τ.μ., εργάζονται περισσότερα από 70 εξειδικευμένα στελέχη σε όλες τις απαραίτητες υποστηρικτικές υπηρεσίες (Ακαδημαϊκό τμήμα, Λειτουργία δικτύου, Διεύθυνση Ποιότητας, Marketing, Μηχανογράφηση, Οικονομική διεύθυνση, Διεύθυνση ανθρωπίνου δυναμικού), έτσι ώστε οι συνεργάτες μας να απολαμβάνουν όλη την απαραίτητη υποστήριξη που χρειάζονται. Ακόμη, ως κλάδος, η Εκπαίδευση, ειδικά με τις νέες συνθήκες αναμένεται να γνωρίσει ακόμη μεγαλύτερη άνθηση, καθώς με την τηλεκπαίδευση, όλοι οι μαθητές έχουν πλέον αυξημένες ανάγκες, συνεπώς, αξιοποιώντας τη συνέπεια, την οργάνωσή μας και το εδραιωμένο brand name μας στη συνείδηση του κόσμου, θεωρούμε πως με προϋπόθεση τη σκληρή δουλειά, το μέλλον παρουσιάζεται ιδιαίτερα αισιόδοξο για τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Πουκαμισάς.

Απαιτείται διαφορετική υποστήριξη στους franchisees του σήμερα; Ποιες διαφορές εντοπίζετε σε σχέση με τα προηγούμενα έτη;

Εμείς, διαχρονικά υποστηρίζουμε τους συνεργάτες μας με τον καλύτερο τρόπο. Από την πρώτη ημέρα της υπογραφής του προσυμφώνου συνεργασίας, οι franchisees μας απολαμβάνουν υποστήριξη, πολύ μεγαλύτερη και από αυτή που αναμένουν. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας μας, το συνεκτικό, υποστηρικτικό και ομαδοσυνεργατικό μας δίκτυο. Προφανώς, όσο πιο δύσκολο είναι το περιβάλλον, όπως τώρα, αυτή η υποστήριξη, αποκτά μεγαλύτερη αξία. Πάντοτε όμως στα δύσκολα, ξεχωρίζουν οι οργανωμένοι, οι εργατικοί και οι άξιοι άνθρωποι. Αυτό θεωρούμε πως συνέβη και με το δίκτυό μας στην Πανδημία. Ήμασταν ήδη οι πιο οργανωμένοι και τώρα, στα δύσκολα, ξεχωρίσαμε ακόμη περισσότερο και για αυτό σημειώνουμε αυτήν την πορεία και αυτήν την ανάπτυξ