Εκπαιδευτικός Όμιλος εν-τάξη: Άνοδος 36% των μαθητών εν μέσω πανδημίας

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 04 Μαρτίου 2021
Εκπαιδευτικός Όμιλος εν-τάξη: Άνοδος 36% των μαθητών εν μέσω πανδημίας

Ακόμα και στην περίοδο πανδημίας που διανύουμε, ο εκπαιδευτικός Όμιλος εν-τάξη παρέμεινε πιστός στο καθήκον του, αυξάνοντας μάλιστα κατά 36% τον αριθμό των μαθητών. Πιο συγκεκριμένα, συγκριτικά με την περσινή χρονιά, αυτή τη στιγμή, έχει φτάσει στους 1.420 μαθητές.

Το δίκτυο franchise εν-τάξη διαθέτει μία από τις πλέον σύγχρονες πλατφόρμες e-learning, ώστε το μάθημα να πραγματοποιείται σε υψηλό επίπεδο, προσεγγίζοντας το δια ζώσης σε μεγάλο ποσοστό. Οι 180 καταξιωμένοι καθηγητές του δικτύου είναι άριστα εκπαιδευμένοι στη χρήση των νέων τεχνολογιών με αποτέλεσμα την αδιάλειπτη διαδικτυακή μετάδοση γνώσεων.

en taksi franchise diadiktiaka mathimata

Σήμερα, ο Όμιλος εν-τάξη αριθμεί συνολικά 17 εκπαιδευτήρια (φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών), τα 16 εκ των οποίων έχουν δημιουργηθεί μέσω συνεργασιών franchise.

Συνεργάτες των εκπαιδευτηρίων εν-τάξη μπορεί να είναι:

  • Καθηγητές όλων των ειδικοτήτων
  • Άτομα με ακαδημαϊκό προφίλ
  • Επιχειρηματίες που τους ενδιαφέρει να επενδύσουν στον κλάδο της εκπαίδευσης
  • Φροντιστές
  • Υφιστάμενα  φροντιστήρια-μελετητήρια-κέντρα ξένων γλωσσών

en taksi franchise frodistirio xaidari

Ο Σπύρος Κατωπόδης, franchisee του εν-τάξη στον Βύρωνα, αναφέρει: «Πραγματοποιώντας έρευνα αγοράς για τον καλύτερο εκπαιδευτικό όμιλο, διαπίστωσα ότι τα εκπαιδευτήρια εν-τάξη κάλυπταν πλήρως τις απαιτήσεις και τις φιλοδοξίες μου. Η εταιρεία διαθέτει όραμα, οργάνωση και επιτυχίες στον χώρο της εκπαίδευσης. Παράλληλα, διαπίστωσα ότι και ο όμιλος αναζητά ποιοτικές συνεργασίες και όχι ποσοτικές. Επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό και αυτό ήταν κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα. Έτσι, οι δρόμοι μας συναντήθηκαν!».

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise των εκπαιδευτηρίων εν-τάξη, εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΕΝ-ΤΑΞΗ