Εγκαίνια για το νέο Stegno στη Θεσσαλονίκη!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 20 Ιανουαρίου 2023
Εγκαίνια για το νέο Stegno στη Θεσσαλονίκη!

Ανοίγει τις πόρτες του και επίσημα σήμερα Παρασκευή (20/1) το Stegno στην Ανατολική Θεσσαλονίκη καθώς θα πραγματοποιηθούν στις 19:00 τα εγκαίνια του νέου καταστήματος, που βρίσκεται επί της οδού 25ης Μαρτίου 85. Στην εκδήλωση αναμένεται να παραβρεθούν αρκετοί από τους φίλους της πετυχημένης αλυσίδας, με τη συνεργάτη – franchisee, Βασιλική Παπάζογλου, να έχει φροντίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Η δυναμική ανάπτυξη του Stegno τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό οφείλεται στην επιτυχία του concept, αλλά και στις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πρόταση που εξασφαλίζει στον συνεργάτη τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθεί σε μια αγορά με συνεχή αυξανόμενη ζήτηση, ενώ χαρακτηρίζεται από το δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο, αλλά και το δομημένο σύστημα franchise.

stegno

Πολλαπλοί τύποι καταστημάτων 

Το Stegno διαθέτει πολλαπλούς τύπους καταστημάτων που προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες του συνεργάτη, αλλά και της τοπικής αγοράς ενδιαφέροντος. Ο πρώτος είναι το το Full Shop και ουσιαστικά παρέχει όλες τις υπηρεσίες που διαθέτει το Stegno, δηλαδή το στεγνό καθάρισμα, την επεξεργασία στο νερό και το σιδέρωμα στο χέρι.

Ο δεύτερος τύπος καταστήματος ονομάζεται SAT και διαθέτει τις υπηρεσίες της επεξεργασίας με το νερό και το σιδέρωμα. Παράλληλα λειτουργεί και ως πρατήριο, συλλέγοντας τα ρούχα που χρειάζονται στεγνό καθάρισμα, προκειμένου να μεταφερθούν σε Full Shop Stegno. Τέλος ο Laundry τύπος είναι το professional μοντέλο των Stegno. Αφορά μια βιοτεχνική μονάδα καθαρισμού και φροντίδας λευκών ειδών, που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μικρών ξενοδοχείων και καταλυμάτων Airbnb. Ο συγκεκριμένος τύπος καταστήματος λειτουργεί άψογα σε τουριστικές περιοχές, κοντά σε μαρίνες κ.ο.κ. Επιπλέον, τα Laundry λειτουργούν και ως SAT.

stegno

Stegno – «Family Friendly Franchise»

Η αλυσίδα Stegno τιμήθηκε με το βραβείο «Family Friendly Franchise» στα The Franchise Success Awards 2022, καθώς σέβεται και στηρίζει την έννοια της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Στηρίζει την οικογένεια και προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες ευημερίας και επαγγελματικής ανέλιξης, έχοντας υιοθετήσει μια κουλτούρα αμεσότητας, αμοιβαιότητας και υπεύθυνου franchising.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

STEGNO