Εγκαίνια Ok! Anytime Markets στου Ζωγράφου

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 01 Νοεμβρίου 2023
Εγκαίνια Ok! Anytime Markets στου Ζωγράφου

Τα Ok! Anytime Markets συνεχίζουν τη δυναμική επέκταση του δικτύου τους, με ένα νέο κατάστημα στου Ζωγράφου. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 στη Στρ. Παπάγου 143 & Φιλονόης, στου Ζωγράφου. Με όρεξη για διαρκή ανάπτυξη και εξέλιξη, τα Ok! Anytime Markets κατέχουν μία από τις ηγετικές θέσεις στην αγορά των convenience stores στην Ελλάδα, εξυπηρετώντας καθημερινά χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες στα καταστήματά τους σε όλη την Ελλάδα.

Τα OK! Anytime Markets εμπορεύονται γαλακτοκομικά, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Διαθέτουν μια ποικιλία προϊόντων που ανέρχεται στους 3.500 κωδικούς και μπορούν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες της οικογένειας, με το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας (από τις 8 το πρωί έως τις 11 το βράδυ) να διευκολύνει τους πελάτες που πιέζονται από την έλλειψη χρόνου.

Η ταχεία ανάπτυξη των Ok! Anytime Markets είναι η επιβεβαίωση πως οι επιχειρηματίες εξακολουθούν να πιστεύουν πως τα convenience stores αποτελούν μια ασφαλή επενδυτική επιλογή με τη μεγαλύτερη αντοχή στις κρίσεις.

Από την έναρξη της λειτουργίας της το 2004, η OΚ! Anytime Markets έχει καταγράψει μια επιτυχημένη πορεία στο λιανεμπόριο. Με το πλήρως οργανωμένο δίκτυο καταστημάτων (ιδιόκτητα και franchise), το υπερσύγχρονο κέντρο διανομής και τα Κεντρικά Γραφεία της, η εταιρεία κατέχει κορυφαία θέση στον κλάδο των convenience stores.

Η ταχεία ανάπτυξη των Ok! Anytime Markets είναι η επιβεβαίωση πως οι επιχειρηματίες εξακολουθούν να πιστεύουν πως τα convenience stores αποτελούν μια ασφαλή επενδυτική επιλογή με τη μεγαλύτερη αντοχή στις κρίσεις. Πρόκειται για μια αγορά με σταθερά ανοδική πορεία στην Ελλάδα αλλά και παγκόσμια, προσφέροντας διαχρονική κερδοφορία και υψηλές αποδόσεις.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

OK! ANYTIME MARKETS | OK! GROCERY SUPER MARKET & DELI