Εγκαίνια Mona Lisa: Ένα party με επίκεντρο τη σοκολάτα και το gelato!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 16 Δεκεμβρίου 2022
Εγκαίνια Mona Lisa: Ένα party με επίκεντρο τη σοκολάτα και το gelato!

Όταν η σοκολάτα και το gelato έγιναν η ψυχή του party!

Την πιο γλυκό ταξίδι ανακάλυψης στον κόσμο της σοκολάτας και του gelato, ξεκίνησε και επίσημα χθες 15/12 με τα εγκαίνια του Mona Lisa Experience στο κέντρο της Αθήνας με ένα μοναδικό party. Όλοι ήταν καλεσμένοι, άτομα της showbiz και μη, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την πιο Mona Lisa εμπειρία και να ανακαλύψουν τον μαγικό και ιδιαίτερο κόσμο της χειροποίητης σοκολάτας και του gelato.

Οι καλεσμένοι, έβλεπαν τη σοκολάτα να φτιάχνεται μπροστά στα μάτια τους, ενώ είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν κι εκείνοι ενεργά στην παραγωγή των προϊόντων. Παράλληλα, το προσωπικό του Mona Lisa ξεναγούσε τους καλεσμένους στον χώρο και στον τρόπο παραγωγής όλων των σοκολατοειδών. Φρέσκο και χειροποίητο gelato, αυθεντική σοκολάτα φτιαγμένη από το πλήρες εργοστάσιο σοκολάτας στο πίσω μέρος του καταστήματος, ζουμερές κρέπες και βάφλες εμπλουτισμένες με τα αγαπημένα υλικά και δροσερές γρανίτες σε ξυλάκι, έκαναν τον κόσμο να μην ξέρει τι να πρωτοδιαλέξει. Mona Lisa Experience gelato

Ήδη από την είσοδο στο κατάστημα, το Instagram «πήρε φωτιά» και όλοι έσπευσαν να μοιραστούν φωτογραφίες και video από τη Mona Lisa εμπειρία τους. Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης ο οποίος «έκοψε» την κορδέλα των εγκαινίων και σήμανε την αρχή για το πιο γλυκό ταξίδι ανακάλυψης. Στην εκδήλωση βρέθηκε το Franchise Success Media Group και η The Franchise Co., υπεύθυνη συμβουλευτικής υποστήριξης στο σύστημα franchise Mona Lisa. «Πρόκειται για ένα θεματικό πάντρεμα που περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων gelato, ένα πλήρες εργοστάσιο σοκολάτας και απολαυστικές ζύμες και τα παρουσιάζει στη βέλτιστη μορφή τους. Το Mona Lisa είναι το μέσο για ένα ταξίδι γεύσεων και συναισθημάτων μέσα από ένα εξαιρετικό περιβάλλον», αναφέρει ο κύριος Παναγιώτης Ρουσόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της The Franchise Co.