Εγκαίνια για το νέο KIOSKY’S CONVENIENCE STORE στη Θεσσαλονίκη

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 05 Απριλίου 2023
Εγκαίνια για το νέο KIOSKY’S CONVENIENCE STORE στη Θεσσαλονίκη

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τα εγκαίνια του KIOSKY’S CONVENIENCE STORE στη Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, το νέο κατάστημα, που βρίσκεται επί της οδού Γρηγορίου Ε45 & Γαμβέττα, θα ανοίξει και επίσημα τις πόρτες του την Παρασκευή (7/4 – 18:00), με πολλούς από τους φίλους της γνωστής αλυσίδας να αναμένεται να παραβρεθούν στην εκδήλωση.

Τα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE αποτελούν την καθημερινή συνήθεια του σύγχρονου καταναλωτή, καθώς μπορούν και συνδυάζουν ιδανικά ποιοτικό καφέ, με σνακ αλλά και αγορές για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών του σπιτιού. Όλα σε ένα κατάστημα που έχει καθιερωθεί ως η καρδιά της γειτονιάς για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Coffee and snack store, είδη περιπτέρου-ψιλικά, καπνικά, mini market, κάβα αλλά και service point για την πληρωμή των λογαριασμών, όλα βρίσκονται σε ένα κατάστημα, «λύνοντας» τα χέρια του καταναλωτή. Επιπλέον, ο ηγέτης των convenience stores ανταποκρίνεται στα θέλω του πελάτη που αναζητά εξατομικευμένες προσφορές μέσα από πολλαπλά κανάλια.

Στα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE απονεμήθηκε το βραβείο Emerging Franchisor of the Year στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2022, καθώς επίσης και το βραβείο Excellence in Marketing, των THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2021.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

KIOSKY’S CONVENIENCE STORE