Εγκαίνια για το νέο κατάστημα Baristas Coffee στον Πειραιά

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 27 Νοεμβρίου 2023
Εγκαίνια για το νέο κατάστημα Baristas Coffee στον Πειραιά

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Baristas Coffee στον Πειραιά θα πραγματοποιηθούν στις 15 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30. Το κατάστημα βρίσκεται επί της Λεωφόρου Βασιλέως Γεωργίου Α1, με τα καταστήματα του δικτύου να ανέρχονται πλέον σε 21.

Τα Baristas Coffee είναι ένα project με συνεχή ανάπτυξη στον ανταγωνιστικό χώρο του καφέ. Διαθέτουν ιδιαίτερες ποικιλίες καφέ και design που το κάνει να ξεχωρίζει. Έχουν μπει δυναμικά στο χώρο της εστίασης και έχουν καταφέρει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του καταναλωτή τόσο για την ποιότητα του καφέ όσο και για τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

baristas-franchise-chocolate

Ακολουθώντας μινιμαλιστικό ύφος, ο χώρος των Baristas αποπνέει βιομηχανική αισθητική, η οποία επιτυγχάνεται με τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες, τα ζεστά χρώματα της επίπλωσης, καθώς κι ορισμένα vintage διακοσμητικά στοιχεία που δίνουν στα καταστήματα του δικτύου μια αύρα εξίσου μοναδική με τον καφέ που προσφέρουν. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το καλοντυμένο κι ευχάριστο προσωπικό, το μεγάλο Coffee Station με την Delacorte μηχανή, τους 3 μύλους άλεσης και τη μεγάλη γκάμα προϊόντων, εξυψώνουν την αγοραστική εμπειρία, κάνοντάς τα προορισμό για τους λάτρεις του εκλεκτού καφέ & του ποιοτικού σνακ. Η ποιότητα σε συνάρτηση με τις ανταγωνιστικές τιμές είναι δύο από τα χαρακτηριστικά των Baristas Coffee.

Τι προσφέρουν τα Baristas Coffee στον υποψήφιο συνεργάτη:

  • Συνεχής υποστήριξη στους συνεργάτες.
  • Εγχειρίδιο σχεδιασμού.
  • Εκπαίδευση προσωπικού.
  • Συνεχής υποστήριξη του δικτύου.
  • Διασφάλιση προσιτών τιμών.
  • Υποστήριξη Συστημάτων.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BARISTAS