Εφέσσου: Η παράδοση συναντά την καινοτομία στην απόλυτη συνταγή επιτυχίας

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 22 Αυγούστου 2023
Εφέσσου: Η παράδοση συναντά την καινοτομία στην απόλυτη συνταγή επιτυχίας

Στη μακρόχρονη διαδρομή του -από το 1968- ο φούρνος Εφέσσου έχει καταφέρει να συνδυάσει την παράδοση με την καινοτομία με αριστοτεχνικό τρόπο, κατακτώντας τις κορυφές του κλάδου της αρτοποιίας.

Η εμπειρία τόσων ετών πηγαίνει χέρι-χέρι με την καινοτομία. Χωρίς να χάνεται ο σεβασμός στην ελληνική παράδοση, η ανάπτυξη είναι διαρκής, καθώς πέρα από τα παραδοσιακά αρτοπαρασκευάσματα, στο φούρνο Εφέσσου θα απολαύσει κάποιος χειροποίητο γλυκό και παγωτό με τα πιο αγνά υλικά, καφέ υψηλής ποιότητας, αρώματος και βέβαια γεύσης.

Τρίτη γενιά επιχειρηματικής επιτυχίας και έχει και συνέχεια

Ο φούρνος Εφέσσου έχει περάσει πλέον στην τρίτη γενιά επιτυχημένης λειτουργίας. Τα πάντα ξεκίνησαν το 1968 από τη Μικρασιάτισσα γιαγιά Μαριγώ Γιαπιτζή, η οποία συνέλαβε την ιδέα μίας οικογενειακής επιχείρησης αρτοποιίας. Όλες οι αγαπημένες γεύσεις, οι μυρωδιές και οι αναμνήσεις από την πατρίδα της ήταν απαραίτητα συστατικά-αδιαπραγμάτευτοι όροι για το ξεκίνημα της επιτυχημένης διαδρομής. Φρέσκα και χειροποίητα αρτοπαρασκευάσματα, όλα φτιαγμένα με ποιοτικά και αγνά υλικά, τα μυστικά για κάθε συνταγή.

Η αρτοποιία Εφέσσου έχει να καμαρώνει για τη νέα γεύση παγωτού πεπόνι που δημιούργησε πρόσφατα χωρίς μάλιστα προσθήκη ζάχαρης. Η νέα αυτή δημιουργία ήλθε ως αποτέλεσμα εξερεύνησης νέων γευστικών απολαύσεων, πράγμα που σημαίνει ότι η ομάδα του φούρνου Εφέσσου αφενός δεν μένει στάσιμη και δοκιμάζει νέα πράγματα, αφετέρου βάζει πολλή αγάπη στις δημιουργίες της και αυτό φαίνεται στο τελικό προϊόν.

Εφέσσου παραδοσιακά προϊόντα

Επιχειρηματική πρόταση από ένα εδραιωμένο brand name

Το πακέτο franchise Εφέσσου είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για τον franchisee που θέλει να επενδύσει στον κλάδο της αρτοποιίας. Πρόκειται για μία επιχειρηματική πρόταση από ένα brand, το οποίο έχει εδραιωθεί εδώ και δεκαετίες στην ελληνική αγορά. Οι εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες, η τεχνογνωσία, η έμπνευση από την παράδοση σε συνδυασμό με προχωρημένες προτάσεις από την ευρωπαϊκή bakery και pastry βιομηχανία είναι αυτά που συνθέτουν τη διαχρονική επιτυχία της αρτοποιίας Εφέσσου.

Πιο συγκεκριμένα, το πακέτο franchise Εφέσσου ξεχωρίζει γιατί:

  • Εξασφαλίζει μια πιστή βάση πελατολογίου που το γνωρίζει και το εμπιστεύεται για πάνω από 50 έτη.
  • Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρείας διασφαλίζει άμεση αποδοτικότητα και εγγυημένη ποιότητα.
  • Διαθέτει κεντρική μονάδα παραγωγής εξασφαλίζοντας την τροφοδοσία και την ποιότητα όλων των παρασκευών και συνάμα την ενιαία εικόνα όλων των καταστημάτων του δικτύου.
  • Εισέρχεται σε νέες αγορές πολλαπλασιάζοντας τα revenue streams όπως παγωτό, καφές κ.λπ
  • Συνεχίζει την παράδοση της επιχείρησης δίνοντας μια πιο σύγχρονη νότα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σημερινού καταναλωτή.
  • Εισάγει νέους κωδικούς προϊόντων που αυξάνουν τη μέση απόδειξη.
  • Δεν απαιτεί εξειδικευμένο προσωπικό λόγω του καθετοποιημένου συστήματος τροφοδοσίας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΕΦΕΣΣΟΥ